Tuesday, December 18, 2012

Yhdessä

Ja niin on kodissa taas tavallinen määrä ääntä. Nyt vasta kahden liityttyä joukkoomme huomaan kuinka hiljaista meillä on ollut! Parempi näin.
Sankarillisesti esikoinen aloitti heti ensimmäisenä aamuna suomalaisen koulu-uransa. Ei kuulemman ollut kuria ja opettajien kunnioitusta kuten Kiinassa. Harmillisesti ja toisaalta onneksi ihmisellä on tapana melko nopeasti sopeutua ja tottua uuteen, vaikka sitten yläasteen hölinään. Auttaisiko opettajia yhden soturin läsnäolo?

5 comments:

 1. Voin vain kuvitella millainen kulttuurishokki koulu on ollut. Nykyään kouluissa tuntuu saavan tehdä ja sanoa ihan mitä tahansa, eivätkä opettajat pysty tekemään juuri mitään. Voimia sinne koululaiselle/koululaisille.

  Ja hyvää, rauhallista ja ihanaa suomalaista joulua! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa että teillä on perhe jälleen koossa! Esikoiselle terveisiä ja tsemppiä koulutielle, aika rohkea mimmi oli lähtiessään heti ensimmäisenä päivänä kouluun. Voikaa hyvin koko perhe, rauhallista joulun aikaa! Terveisiä Uudesta-Seelannista! -Marjo

  ReplyDelete
 3. Hurraa perheen koossa olemiselle!

  Oikein mukavaa joulua teille, nautitaan, kun on taas kunnon talvi :)

  ReplyDelete
 4. Ihan huippua saada taas kaikki omat rakkaat saman katon alle, samalle puolelle palloa!

  Kotoutumisprosessinne jatkukoon onnellisissa merkeissä...

  ReplyDelete
 5. Oi Vilijonkka, jotenkin luulin blogisi jääneen Kiinaan, mikä yllätys ja updeittaus täältä löytyikään, ikään kuin joululahjaksi, etsiessäni erään toisen expat-perheen blogia! Hurraa! Ihanaa joulua. Ollaan kuulolla.

  ReplyDelete