Monday, March 19, 2012

Terveisiä taistelutantereelta

Asiat voi tehdä kovin monella tapaa. Mutkattomasti, kuten tämäkin kauppias. Ristipistot voi vallan mainiosti ripustaa esille nauloihin galleria-alueen graffitiseinään. Ehkä juuri kontrasti sai minutkin pysähtymään!

Asiat voi hoitaa myös hankalasti ja kieroille, pieniä valheita lipsautellen, ja siitä eteenpäin vieläkin sekavammin kasvojenmenetyksen pelossa.

Meillä ei taida oikein niin sanotusti synkata tuon koulun sijaiskoordinaattorin kanssa. Mutta tämäpä rehellinen ja avoimeen toimintatapaan uskova suomalainen ei moiseen sekoiluun alennu. Varsinkaan kun sijaisuuspesteistä kilpailevalla koordinaattorin poikaystävällä ei ole edes ammatillista pätevyyttä.

Tällä kerralla ylsin opettajien avustuksella erävoitoon ja huhtikuu tulee olemaan kiireinen. Aurinkokin yrittää paistaa!

5 comments:

 1. wau mitä töitä! On kyllä hieno kontrasti, tuollaista näkee ihan liian vähän länsimaissa, missä kaikki on puhtailla valkoisilla seinillä, aina.

  ReplyDelete
 2. Hyvä sinä! Rehellisyys ja avoimuus palkitaan.Loistavaa!
  Jotenkin tekisi vielä mieli hehkuttaa mutta sanon vain, että ymmärrän enemmän kuin hyvin ja siirrän tämän hyvän energian tänne meillekin.Varokoot vain :).

  Loistokas työ.

  ReplyDelete
 3. On joku pistellyt piston poikineen. Käsittämättömän iso työ.

  Voimia sinne vaan teistelun tuoksinaan. Toivottavasti asia kerrallaan käntyy parempaan suuntaan.

  ReplyDelete
 4. Huikeita ristipistoja! Oikein pomppaavat esiin graffititaustasta.

  ReplyDelete
 5. Saariston kasvati, onkin muuten yllättävän pitkän jatkunut se pohjolan valkoinen valkoisella muoti!

  Pikkujutut, jotenkin kummassa ajaudun näemmän helposti töihin, jossa sitten joku ei pätevä hamuaa paikkaani. Näin oli nimittäin Suomessakin. Yksi tunki ja tunki, vaikkei ollut edes pätevä ja kukaan ei häntä sinne kaivannut. Mutta niin kauan kun virka ei virallisesti ollut minulla niin läähätti siinä oven pielessä...Hassua. Nyt taas sama juttu, tosin kyse ei ole virasta vaan vain lyhyistä sijaisuuksista.

  Morso, iso oli! Vaatii myös kohtuu ison seinän ;)

  Pandice, vapaasti lainattava idea jollekin modernille ja ennakkoluulottomalle kirjontatavarakauppiaalle!

  ReplyDelete