Tuesday, March 13, 2012

Kevättä!


Uskottava se on, että kevät tekee tuloaan. Lemmikkikauppiaskin on jo uskaltautunut levittämääm kauppansa kadulle! Beo-rastaat kujertelivat auringossa, kaupan lupa-asiakirjat keikkuivat kyyhkyn hyppelyn mukaan seinällä ja kultakalat näyttivät vironneen talvisesta kohmeesta.

Sanovat mitä sanovat häkkilintujen pidosta, mutta minusta tällaisissa puuhäkeissä on jotain todella viehättävää. Niiden muotokieli on kuin satukirjakuvituksesta ja puuritilät ovat asumuksen seininä metallisia lempeämpiä. Siksi niitä varmasti täällä suositaankin.

6 comments:

 1. Jostain syystä huomioni kiinnittyi ensimmäisen kuvan kiinalaiseen liikennemerkkiin. Tosi jännän näköinen! Hassua, tarkoituksesi oli esitellä kevään tuloa katutorille, ja minä jään tutkimaan jotain liikennemerkkiä. ;)

  Halauksia paljon!
  p.s. siitä mökillenne vahingossa päätyneestä kaapin ovestamme vielä, että voisitteko sittenkin säilyttää sen. Voisimme yrittää hakea sen kesällä? Kiitos! Kamala kaappisäätö tässä on saatukin aikaiseksi.

  ReplyDelete
 2. Tuollainen puinen lintuhäkki oli minulle se "must" juttu mikä piti ehdottomasti saada. Jotenkin se on SE mikä minulle kuvastaa tätä Kiinaa...
  Jouduin vain lupaamaan lapsille, ettei siihen koskaan hankita elävää asukkia.

  -Paula-

  ReplyDelete
 3. Minustakin nuo lintuhäkit ovat kauniita. Juuri eilen vaan satuin lukemaan jostain, että pyöreä häkki on linnulle jotenkin tosi stressaava.

  Täälläkin tulee kevät, vaikka eilen saatiin rakeita ja lunta. Mutta pakkohan siihen on uskoa.

  ReplyDelete
 4. Kauniita häkit minustakin. Muutenkin näissä kuvissa on tunnelmaa, joka houkuttaisi Kiinaan.

  ReplyDelete
 5. Suomessa laki ei vaan salli linnun pitämistä noin pienessä häkissä.

  ReplyDelete
 6. Anonymous, ja hyvä niin, on laki paikallaan! Olen nähnyt täällä kukkatoreilla myynnissä myös todella suuria perinteisen mallisia puuhäkkejä. Siis sellaisia joiden sisälle jopa minä mahtuisin seisoman. Jos itse sortuisin hankkimaan linnun tai pari niin häkki olisi varmaan kukkatorimallia, eikä tällainen 40cm halkaisijaltaan oleva kaikkein yleisin häkki.

  ReplyDelete