Tuesday, March 20, 2012

Hengenheimolainen

on löytynyt!Toki olen alusta pitäen tiennyt intohimoni kärpäslätkiin olevan jalo ja hieno ominaisuus, no, ehkä myös hieman erikoinen. Mutta varmasti joku jossain keräilee jotain vielä mielenkiintoisempaa(?) kuin kiinalaisia kärpäslätkiä.

Riemuni oli kuitenkin suuri bongatessani taidemuseon seinältä maan tunnetuimman toisinajattelija-taiteilijan Ai Wei Wein kullatun kärpäslätkän. Aika makee, vai mitä?! On ns. perinteistä mallia, jossa on puuvarsi ja punaisella kanttinauhalla huoliteltu hyttysverkkolätkä.

Mieleni liitelee taivaissa, en ole yksin!

Viikon tilanne: lätkiä koossa 207.

9 comments:

 1. Miten muistat nähdessäsi uuden, ettei sulla ole jo sellaista...?
  Mutta tuo on hieno keräilykohde, ilman muuta!

  ReplyDelete
 2. Liivia, enhän mä aina aivan varma olekaan! Mutta yllättävän vähän olen ostanut tuplia, vain (ehkä) kahdesti. Ovat päätyneet sitten tupaantuliaislahjoiksi!

  ReplyDelete
 3. Milloin aiot pystyttää kärpäslätkänäyttelyn? Se olisi varmasti omaperäisen hieno. Tai järkkää se itse asiassa vasta kesällä lomapaikassanne, niin minäkin saattaisin päästä paikalle!

  ReplyDelete
 4. Kunniotettava luku!

  Kai tuot mulle ensi kesänä jonkun hienon?

  ReplyDelete
 5. Vai että Ai Wei Weikin keräilee niitä, kultaisissa piilee kai pieni omaisuus.
  Berliinissä viime syksynä sain ihailla hänen upeita mustavalkoisia valokuviaan Ameriiikan alkuajoilta. Hyvä, että taiteilija taipuu moneksi.

  ReplyDelete
 6. Kaisa, silloin vielä kun lätkiä oli vain 75 toin ne kesälomaksi Suomeen mahdollista näyttelyä varten... Mutten tietty saanut aikaiseksi yhtään mitään. Tarvitsisin monille ideoilleni niiden toteuttajan!

  Merja, laitetaanpa korvan taakse!

  Anonyymi, no, taitaa olla hieman ylemmällä tasolla tuo Wei Wei, kun valmistaa lätkänsä itse ja kultaa ne. Mun on vain muovia ja ostettu kaupasta...

  ReplyDelete
 7. Sullon kyllä kÄynyt hyvÄ lätkÄ, ylin 200 jo!

  ReplyDelete
 8. Upea kokoelma!

  Miten ihmeessä mä löysin vasta nyt vastavierailulle sun blogiin? En ainakaan muista täällä ennen käyneeni. Täytyy ottaa vahinko takaisin ja yrittää viettää vähän enemmän aikaa lueskelemassa sun blogia!

  ReplyDelete