Monday, March 26, 2012

Hengissä!

Ilolla ja tyytyväisenä totean selvinneemme kunnialla eräästä 11-vuotissyntymäpäivästä.Myrskytuulessa hankittu lavamopollinen herkkuja upposi keskimmäisen 13 parhaan ystävättären massuihin ja kemuohjelmana piiloleikin ja aarteenetsinnän lisäksi ollut vanhojen sukkien uusiokäyttöön perustuva askartelukin oli aivan ässä.

Juhlaviikonlopun päätteeksi lapsi totesin syntymäpäivän olleen parhain ikinä. Voiko elämältä enempää toivoa kuin onnellinen lapsi talossa?

9 comments:

 1. Ihanaa! Paljon onnea neiti 11 veelle!

  ReplyDelete
 2. Täältä lähettää kymmenvuotiaani aivan erityiset onnittelut sinne :)

  ReplyDelete
 3. Nyt heräsi kiinnostus, mitä sukista syntyi? :)

  ReplyDelete
 4. Kaisa & Merja, kiitos, kerrotaan!

  Peurankello, tytär itse oli bongannut lastenlehdestä ohjeen, niistä syntyi "tyyppejä". Eli sukan kärki täytettiin riisillä ja varsi sidottiin tiiviisti narulla, ylimääräinen varsi leikattiin pois, ellei sitä muotoiltu pipoksi tai leikelty ponihännäksi. Tusseilla piirrettiin silmät ja suu, askarteliuhuovasta leikattiin ja liimattiin käsiä, jalkoja, hiuksia, korvia, mitä nyt kukin keksi. Eli hyvin yksinkertainen juttu, mutta meni täysestä. Kuopus rakasitui omaansa niin, että on tyyppi kourassa kaksi vuorokautta,

  ReplyDelete
 5. No ei voi!!! Onnea! Mukavalta tosiaan kuulosti!

  ReplyDelete
 6. Arvoisa Vilijonkka, koetin löytää sähköpostiosoitettasi blogistasi siinä onnistumatta. Minulla olisi sinulle kysymys Kiinaan liittyen. Saat niitä kyllä varmaan kyllästymiseen asti... Mutta jos jaksat vielä vastailla yhdelle kiitolliselle kysyjälle, laittaisitko sähköpostiosoitteesi minulle sähköpostilla anna(at)rantakoskidesigns.fi.

  Kiitos kaunis!

  ReplyDelete
 7. Onnea A! Halauksin V ja T2

  ReplyDelete
 8. Jo 11! Myöh. onnittelut! Aika menee...hui.

  Meillä oli 10-päivät ankeimmat ikinä. Hukkuivat vanhempien kiireisiin=velvollisuuksiin aika pahasti. Ei voi mitään kun osui mihin osui. Kekkeritkin piti pitää pari viikkoa etuajassa, kun muita päiviä ei ollut.

  Herkkuja nämä(kin) kuvat!

  ReplyDelete