Friday, March 19, 2010

Vihreän käytävän hostelliJonkin verran ennätin ennen nykyistä lapsiperhevaihetta reppumatkailla, mutta tällaista en nähnyt missään: kellarihotelli! Sivukujan ovesta pujahdetaan sisään ja laskeudutaan jyrkkiä betoniportaita pitkin kerrostalon kellariin.Lämmintä, hiljaista ja pimeää, eiköhän täällä matkailija saa riittävän levon sekä vastineen rahoilleen. 2€/yö neljän hengen huoneessa.


Tutustumiskieroksen jälkeen pohdin, että kuinka herätyskellon ääni betonikäytävällä kaikuu? Kokeilemaan en pääse, sillä tämä hostelli oli ainoastaan maan omille kansalaisille tarkoitettu. Oikeastaan ihan hyvä niin, pidän auringonsarastukseen heräämisestä.

7 comments:

 1. Onpa herätyskellolla onneton ilme - johtuu varmaan kellariasumuksesta!

  ReplyDelete
 2. Aikas upea
  Näitä sinun juttuja on niin kiva lukea, monesti olet saanut minut hyvälle tuulelle :-)

  ReplyDelete
 3. Kellarihotelli kuulostaa reppumatkailijan unelmalta. Onko siellä yleistäkin, että hotellit jaotellaan matkailijoille ja paikallisille?

  Sinun tuleva B&B kuulostaa myös ihastuttavalle! Samoin tekeillään oleva kirja. Inspiraation lähteitä toivotellen!

  ReplyDelete
 4. Rooibos, kas, en huomannutkaan!

  Paevi, suurin pelkoni blogini suhteen on sen vähittäinen muuttuminen kielteisemmäksi ja kyyniseksi. Ilahduttavaa kuula jos se kuitenkin vielä tuo iloa jollekin. Koko blogin alkuperänen tarkoitus oli nimittäin nähdä positiivisia asioita joka päivä!

  Susadim, moiseen erotteluun en ole aiemmin törmännyt, mutta enpä ole hotelleja nähdessäni yleensä mennyt mitään kyselemään! Tällä kertaa vain hetkellisen uteliaisuuspuuskan valtaamana pujahdi sisälle. Kyse voi olla siitä, että halutaan antaa maasta mahdollisimman hieno kuva ja viranomaiset antavat luvat vain tietyn tasoisille paikoille. Tämä on minun veikkaukseni, eikä perustu tietoon!

  ReplyDelete
 5. Harvinaisen siistilta vaikuttaa tuo huone ja telkkari ja kaikki!
  Mutta kun oven vetaa kiinni tulisi varmasti ahtaan paikan kammo.
  Olen nahnyt pahempiakin rotankoloja...

  Mukavaa viikonloppua!

  BLOGitse

  ReplyDelete
 6. Blogitse, minustakin siellä oli kahden euron majapaikaksi todella siistiä, ei edes haissut pahasti (tosin vessaan en kurkistanut). Joissin huoneissa oli jopa muovikukkia maljakossa! Lakanoiden syyhyttämyydestä en tosin menisi takuuseen.

  ReplyDelete
 7. onneksi meidan ei tarvitse noita lakanoita kokeilla! :)

  BLOGitse

  ReplyDelete