Monday, March 22, 2010

Arvotaan päivän sävyt!

Keväinen persikka!
Miten lie kuvittelin kaiken hiekan jo tulleen toissapäivänä. Valitettavasti olin väärässä. Onneksi suunnitelmat ovat luotu muutettaviksi eikä lomalaisten ole aivan pakko mennä puistoretkelle tänään. Leikkivät siis sisällä ja hengittävät ilmanpuhdistimien suodattamaa ilmaa, toisin kuin vartijaparat.


Kesää lupaileva vihreä!


Koska ilmasta päätellen on siis kevät aloin valmistautua tulevaan hyttyskauteen. Ostin perinteisintä kiinalaista hyttysmyrkkyä eli "Toilettivettä". Tätä kuvitelmieni intialaiselta suitsukkeelta tuoksuvaa nestettä kun riittävästi pirskottaan päällensä saa kirjallisuuden mukaan vessarauhan.

Yksi tällainen ilmestynee myös kesämökin huussiin, itselle iloksi, vieraille ihmeteltäväksi ja kokeiltavaksi. Jos uteliaisuus painaa, olet myös tervetullut kokeilemaan meidän huussiin! Kaupungista 20km etelään, risteyksestä vasempaan, tietä suoraan 2 km ja huussi oikealla.

10 comments:

 1. Ensin luulin tuota 'hyttysvettà' olutpulloksi! Olisi siinà naamssa vààràssà, jos sisàisesti aikoisi hyttysià karkottaa. Ajo-ohjeet ovat hyvin selkeàt, joten teidàn huussissanne pitàà olla ajanvarauslista ulko-ovessa.

  ReplyDelete
 2. Hahaa! Meillä on Brasiliasta tuotua hyttyskarkoitetta. Jos ei kiinalainen tehoa niin ehkä brasilialainen. Vai tartteko turvautua suomalaiseen offiin. Sen saa sitten kesällä kokeilla.

  ReplyDelete
 3. Ihanat värit postauksessa! Vartijaparkaa säälittelen, kun yrittää suojautua hiekkamyrskyssä...

  AnnaP.

  ReplyDelete
 4. Lissu, mutta sehän on olutpullon kokoinen! Tästä koosta päättelinkin että pieni määrä toilettivettä ei taidakaan riittää, vaan sitä pirskotellaan ihan reilusti.

  Pensastasku, lähetetään koeryhmä kesällä pusikkoon.

  Anna P. kauniit tosiaan, vain ikävän hiekkainen ja tunkkainen maku suussa häiritsee esteettistä elämystä. Nyt on taas iltaa kohti ilma parantunut, huh.

  ReplyDelete
 5. Upeat ovat sävyt kuvissa mutta uskoisin että meidänkin perhe pysyttelisi tiiviisti sisätiloissa.

  Hyttyskarkoite on kauniin sävyinen,me mennään vaan oranssisinivalkoisella offilla.Onpas se purkki muuten tavattoman ruman värinen.

  ReplyDelete
 6. huhhuh. minä kun valitin hiekkamyrskystä, mutta ei se ole täällä MITÄÄN verrattuna tuohon!
  Ulkoilu ei tosiaan ole parasta ohjelmaa tuollaisena päivänä.

  ReplyDelete
 7. tanaan kuin paivan lehtea ajattelin pekingin vilijonkkaa. hurjalta nayttaa.
  taman paivan lehden mukaan ilma siella kaksinkerroin huonompaa mita on epaterveellisen raja.

  ReplyDelete
 8. No on siellä vitsaukset...

  Taidan tulla ensi kesänä huussivierailulle! :)

  ReplyDelete
 9. Itsekkin Beijingin hiekkamyrskyn kokeneena katselin huvittuneena noita kuvia (aikoinaan ei huvittanut yhtään). Päälläni oli tuolloin villakangastakki, jonka kuitujen lomaan hiekka sukelsi niin syvälle että takki oli entinen, ainakin hieman epämiellyttvä käyttää hiekan ropistessa ympäriinsa ;)

  ReplyDelete
 10. Ainakin se on kaunista, mutta uskon toki ettei yhtään kiva.
  On muuten joku muukin (muukin kuin raskaana oleva), jota hyttyset karttaa. Mutten nyt kuollaksenikaan muista mikä, joku mauste kuitenkin.

  ReplyDelete