Friday, November 27, 2009

Tyttöjen juttujaMaanantaina esikoinen sukelteli luovuuden virrassa. Iltamyöhällä hän tuli luokseni ja näytti millainen SEN pitää olla. Suunnitelma oli valmistunut perjantain naamiaispukua varten. Ei kun äiti hommiin! Yläosan mallin sain balettipuvusta, alaosan heitin päästä ja hihojen leveyden tytön lempitrikoopaidasta. Muu ei ole niin tarkkaa.Ompelun ajoitin luonnollisestikin viimehetkeen, mutta valmista tuli ja esikoinen onneksi tyytyväinen - enää ei olisi aikaa suuriin muutoksiin. Naamio päälle ja "kohtalokas nainen" on valmis valloittamaan naamiaisten tanssilattian.

10 comments:

 1. No hitsi! Ammattimainen luonnos sekä toteutus, ja vielä niin hyvä raportti hommasta. Kaunista!

  Ja kylläpä hän on kasvaut. Oikein neito jo.

  ReplyDelete
 2. Vau, hei, minäkin haluan tuollaisen! Ehkä yritän ommella, kesäksi. Ihana kun lapsi osaa itse piirtää. Ja tekee varmasti henkisesti hänelle hyvää, että saa sitten itse suunnittelemansa puvun. Että hän on arvokas. Ihana äiti.

  Ihan upeat kuvat, huh huh!

  ReplyDelete
 3. Alin kuva on aivan älyttömän hieno.
  Siinä on se kohtalokas nainen, ihan selvästi.
  Minä pidän tuollaisista yläosista myös.

  ReplyDelete
 4. Olet tehnyt uskomattoman upeaa työtä: alakuvat ovat juuri kuten yläkuvien mallissa. Ihanaa että on äiti, joka tekee puvun just niin kuin lapsi haluaa

  ReplyDelete
 5. Upea puku ja kaunis tyttö! Kuin Joutsenlammesta! Toivottavasti naamiaiset olivat ihanat.

  ReplyDelete
 6. Uh, onnellinen tytär varmasti! Kaunis on mekko hänen päällään! Ja kuvissa kohtalokkuus jo läsnä.

  Näin itse juuri tänään kuvia Pekingin saastepilvestä yläpuolelta kuvattuna. Ahdisti ajatuskin siitä, että olisi sen pilven alapuolella.

  Kannatan sumukirjoituksessasi ollutta ajatusta. Kaikki kuluttamaan vähemmän!

  Ps: Tänään oli älä osta mitään päivä!

  ReplyDelete
 7. Vaude! Olettepa taitavia!

  Lempi, Sveitsin maalta

  ReplyDelete
 8. Kuulostaa NIIN mun tavalta tehdä asiat.Aikataulua myöten.Sit jännittää että hyväksyykö se tyttö sen asun, kun muutoksia ei kerkiä enää tekemään.

  ReplyDelete
 9. Oho, laitoin kommentteja kaikille jo aamulla, mutta minne lie katosivat. Sfääreihin, niin niille käy jollei muista klikata lopuksi oikeaa lootaa. Enkä mä varmaan kovin tähdellisiä edes kirjoitellut, paitsi että tämä "tytär suunnittelee ja äiti toteuttaa" tapa kulkee perheessä jo toisessa sukupolvessa. Tosin välillä laitan jo tytön itsensä ompelemaan, avitan vain kaavotuksessa, mutta tämä joustosametti oli sen verran hankala ommeltava, että mieluummin itse sen taltutin.

  ReplyDelete