Saturday, November 28, 2009

Tänään
Melkein tavallinen lauantai. Lasten ollessa Suomi-koulussa keitimme miehen kanssa kahvit ja löhöilimme vain, kaksi tuntia jutellen, nauttien rauhallisesta hetkestä. Mieli kummasti kirkastuu kun suvaitsee itselleen miellyttävän hetken. Tosin on yksi seikka, joka vaivaa jatkuvasti sekä mieltä että keuhkoja: valo ja hengityskelpoinen ilma ovat kaunis muisto vain, joskus viikkoja sitten Pekingissä vilahtanut ilmiö.

Ensimmäisen adventin kunniaksi yritän kuitenkin virittäytyä iloiseen punaiseen tunnelmaan, kas näiden kuvien avulla se onnistuukin. Että siitä se taas lähtee, ihana joulunalusaika. Tykkään.

7 comments:

 1. Hyvää joulunalusaikaa kaikille!Minäkin aion tänään pistää jouluvalot komeaan etupihan Serbiankuuseemme täällä koto-Suomessa ja muistella 1 s ajan Shanghain joulua.Toivotaan kirkkautta Pekingiin ja valkoista lunta kotimaahan.Lisbet

  ReplyDelete
 2. Meillä tehtiin ensimmäiset piparit. Pikkujoulutunnelmaan melkein päästiin :-)

  ReplyDelete
 3. Minä en ole vielä joulussa, jos tulen olemaankaan, mutta upeat kuvat. Varsinkin keskimmäinen on tosi hieno, mystinen. Hetkenne miehen kanssa kuulostaa ihanalta, tuollainen on arjen onnea.

  ReplyDelete
 4. Ostin juuri myyjäisistä tanskalaisen joulukranssin, maustettuna afrikkalaisilla elementeillä, kuten kummalliset siemenkodat ja banaanipuun kuitu. Kaunis kuin mikä, kyllä ne tanskalaiset osaa!
  Joulunalusaika on ihanaa!

  ReplyDelete
 5. Menettekös jouluksi Suomeen?

  Terveiset Nykistä, täälläkin taitaa olla ilmassa vähän jotain ylimääräistä, heh, nenä reagoi. Mutta muuten kyllä erittäin erittäin mukavaa.

  ReplyDelete
 6. Lisbet, miten tuntuu kuin tänään olisi hieman kirkkaampaa, ainakin muutaman asteen lämpöisempää.

  _hoya_, pipareista se tunnelma vasta syntyykin, ihana tuoksu.

  Pello pientareela, arjen onnea juu, kunpa muistaisi olla kiitollinen.

  Kameleontti pihassa, joo, niillä tanskalaisilla on vissiin ihan verissä joulukoristelu. Pariisissa ainakin juuri tanskalaisilla perheillä oli mahtava taito luoda koteihinsa sympaattinen joulutunnelma. Ja just niitä kynttiläkransseja pöydällä.

  Merja, Suomeen Suomeen. Olen alkanut jo pakata vaikka loma alkaa vasta 18. päivä!

  ReplyDelete
 7. On kyllä hieno tuo Suomi-koulu juttu...Ja etenkin se, että saatte laatuaikaa sinä ja mies.Hyvähyvä!

  ReplyDelete