Wednesday, November 18, 2009

Mitä onnistunein päivä

Kiertelin hutongissa. Osuin aivan täydelliselle umpikujalle, jolla oli tarjottavanaan täydellinen valo sekä rivistö asukkaiden varastokoppeja, lukkoineen. Voi onni ja autuus.
Näin tuli päivä kruunatuksi, tulen niin iloiseksi löytäessäni tällaisia pieniä "karamellikauppoja", joiden tarjontaa ihailen, vertailen ja yritän päättää valikoimasta lempparini. Voiton vei kaikessa luovuudessaan seuraava:


Näin tässä metropolissa luotetaan koskemattomuuteen, onhan ovi tavallaan "lukossa" ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä peräti 100 metrin päässä. Hyvä meininki jatkukoot!

9 comments:

 1. wautsiwau millaisen aarrearkun loysitkaan!
  tuo vika on kylla hellyttavan nakoinen viritelma...
  Toivottavasti hyva meininki jatkuu tulevaisuudessakin! :)

  ReplyDelete
 2. Blogitse, Kiina on ehdottomasti viritelmien maailmanmestari. Yhteistä niille kaikille on "ekologisuus" sillä ne hajoavat luonnostaan käsiin ja hullu luovuus jossa muutetaan esineen alkuperäistä käyttötarkoitusta (muovipussi) joksikin muuksi (lukko) ja viritelmä melkein toimii, hetken. Hellyyttävää tosiaan.

  ReplyDelete
 3. Asiasta viidenteen. Mika siella on possutaudin tilanne? Epidemia vai vastako tulossa?
  Egyptiin veikataan epidemian alkua joulukuuksi...kuulin kaupassa yhdelta filippiinilaiselta diplomaattiporukkaan kuuluvalta naiselta...Meille ei lahetysto ole valittanyt minkaanlaista tietoa - viela.
  Saas nahda paastaanko itsenaisyyspvan vastaanotolle! :)

  ReplyDelete
 4. 5 tai 7, omat suosikkini. Taytyykin taas katsella omaa lahiymparistoaan uusin silmin.Kiitos vinkista.

  ReplyDelete
 5. Tuo viimeinen on vähän niin kuin meillä kotona joskus ennen vanhaan: jos ei oltu kotona, laitettiin harjanvarsi oven eteen pystyyn merkiksi ja lukoksi

  ReplyDelete
 6. Onpas rouvilla ollut hieno reissu - ihan käyp katteeks! Mainioita nämä lukkokuvatkin.

  Nyt selvis sekin, että minussa täytyy olla kiinalaisia geenejä, värkkään just tuollasia epämääräsiä viritelmiä jämäpaloista ja ne ihan melkeen toimii...Insinööriluonteinen velipoika pyörittelee aina käydessään silmiään ja yrittää esittää, että eikö esmes mennä vaan kauppaan ja ostaa sen munalukon tai mistä onkin kyse. Pöh, sanon minä, sehän ois ihan tylsää!

  Lempi

  ReplyDelete
 7. Kerrassaan lumoava aihe:lukot ovat kiehtovia. Jostain syystä minulle tulee riippulukosta aina mieleen pappani.

  ReplyDelete
 8. Kiina olisi mun isälle varmaan hyvä.
  Se tekee kaiken teipillä. Kaiken.

  ReplyDelete