Sunday, July 5, 2009

Kyläilemässä

Perheellä oli suuri tarve tavata kesän kuluessa Pariisin aikojen ystäviä. Niin oli ikävä, että matkasimme heidän luokse. Viimeisen vuorokauden olenkin nähnyt kaiken kahtena.
Sillä kyläilypaikkamme on täydellinen: kaikilla perheenjäsenillä on oma ystävä! Pareittain kuljemme; isät ulkoiluttamassa koiraa, äidit ruokakaupassa, esikoiset yksinään rannalla seikkailemassa, keskimmäiset muovieläinten kimpussa ja kuopukset simpukoita etsimässä. Aivan ihanaa.

Viikonlopun pähkinä: Mikä silta on tuossa ensimmäisessä kuvassa, vain muutaman kilometrin päässä majapaikastamme?

8 comments:

 1. Sillasta ei hajuakaan.

  Tiedän just mistä puhut. Meilläkin on yksi vastaava perhe.

  Ja muistan pienenä mitä se oli neljän sisaruksen perheessä, jos tapasimme perheitä, joissa oli vain yhdelle ikätoveri. Loput roikkuivat enemmän tai vähemmän syrjittyinä ja pitkästyneinä liepeillä.

  ReplyDelete
 2. Sillasta en tiedä mitään, mutta vierailunne kuulostaa ihanalta :)

  Meilläkin on yksi perhe, jossa on lähes samanikäiset lapset. Toinen perhe on sellainen, että tytöt ovat samanikäisiä, mutta heillä on vielä lisäksi kaksi poikaa. Itselläni ei ole vastaavaa kokemusta ollut.

  Toivottavasti olette nauttineet kesästänne!

  ReplyDelete
 3. Köpis-Malmö! Me ollaan menty siitä niin monta kertaa, että tunnistan sen unissanikin... ;) Tänä kesänä tosin testaamme ensimmäistä kertaa Rostock-Helsinki-yhteyttä. Nauttikaa pareilusta!! Bisous, yksi Pariisin ajan ystävä täälläkin... joka (yllätys yllätys!) odottaa myös tapaamista) ;)

  ReplyDelete
 4. Tikru, ei taida olla Vihantasalmen silta, kun en yhtään tiedä sen sijaintia kartalla!

  Liivia, joo, kylässä pitkästyviä lapsia säälittää aina.

  Tirlitta, nautittu ollaan, oikein kovastikin. Perjantaina jopa mies jäi lomalle, joten kesäloma koko porukalla.

  Kaisa, JEP, Juutinraumahan tuo! Ja vierailukylä on Ruotsin Yyteri Höllviken. Tätä pareilua jatkuu vielä huomiseen, kivaa.

  ReplyDelete
 5. Vihantasalmen silta on Mäntyharjussa viitostiellä, sanoo se, joka ohittaa sen aina silloin tällöin. Se on kyllä puinen silta.
  Enemmän tuo siltakuva tuo mieleen Heinolan tähtiniemen sillan, myös viitostiellä.

  ReplyDelete
 6. Silta-arvoitus näyttää jo ratkenneen, mutta olisin itse veikannut Kärkistensalmen siltaa täällä Keski-Suomessa. Näyttää erehdyttävästi samalta tuossa kuvassa. Ihana että olet jaksanut päivittää blogia näin lomallakin. On ollut kiva käydä täällä seurailemassa lomanne kulkua. Itse olen jättänyt omat suomikurkistukset väliin, mutta enköhän taas intoutu postailemaan, kun muutaman päivän päästä palaan Pekingin paahteeseen ja ilmastoidun kämpän suojissa mietin, että mitäköhän tekisi. Oikein antoisaa loman jatkoa teidän perheelle ja näkemisiin! :)

  ReplyDelete
 7. Mikä täydellinen kyläilupaikka tosiaankin! Ihanalle kuulostaa teidän loma! :)

  ReplyDelete