Monday, January 19, 2009

Mahtava viikonloppu,

pitkästä aikaa, totesimme kuin yhdestä suusta Monsieur Vilijonkan kanssa. Kaiken huipuksi lapsetkin yhtyivät mielipiteeseen. On käsittämättömän helppoa jäädä vain kotinurkkiin notkumaan koko viikonlopuksi eikä enää maanantaina muista mitä tapahtui, koska yhtään mitään ei tapahtunut, ainakaan mitään elämyksellistä.


Nyt on mitä muistella, on mistä ammentaa energiaa ja inspiraatiota.


Majapaikkamme yksityiskohdat olivat niin tyylikkäästi viimeistelty, että ensimmäisenä iltana en olisi millään halunnut iltapesulle, sillä olisin voinut vain nauttia asetelmista.


Bändin treenikämppäkin voitti mennen tullen perinteiset kellariluukut. Riittävästi neliöitä, rauhaa soittaa, valoa ja ilmavuutta.
Ympäristöllä on merkitystä, myös soittossa. Bändi valmisti suit sait lastenkonserttiohjelman ja pitivätkin viikonlopun päätteeksi yhden lasten klubitalolla. Ja tyttäret bilettivät.


Ihmisen onnellisuuteen monella seikalla on merkitystä: terveydellä, ilmanlaadulla, seuralla, tekemisellä, mutta myös ympäröivällä arkkitehtuurilla, materiaaleilla ja muotoilulla... Nämä kaikki sattui verrattomasti kohdalleen tänä viikonloppuna.

Lisää tällaista, kiitos.

10 comments:

 1. Jännän näköinen paikka. Totta kyllä että ympyröistään on hyvä joskus irrottautua..

  ReplyDelete
 2. Nyt vähän kiireessä (hyppytunnilla) vain huikkaan, että täällä on ollut vaikka mitä mielenkiintoista ja ihanaa. Kyllä olen luurannut kaiken, vaikka en ole ehtinyt oikein kommentoimaan.

  Oot vaihtanut väriä! Upea daami upeilla portailla!

  ReplyDelete
 3. No minäkin kattelin että värin vaihto on tullut.
  Mutta en tajunnut oikein missä olitte;-)

  ReplyDelete
 4. Merja, uu, näin on.

  Liivia ja Violet, vaihdoin tosiaan väriä, taisi olla jo marraskuussa, hetken mielijohteesta. Nyt sitten täytyykin rampata kampaamossa vähän väliä, kun valitettavasti väri ei ylety kovinkaan syvälle hiuksen juuriin... Toisaalta onpa pakko hetkeksi VAIN istahtaa ja sellaista ei tulisi muuten tehneeksi, että ihan hyvä näin. Ja "nuorruin" omasta mielestäni ainakin 5 vuotta, heh.

  Ja vielä paikasta. Lauantain postauksessa oli retkestä hieman enemmän mutta lyhykäisyydessä näin: Miehen bändin, Kiinan parhaan suomalaisbändin Partymemberin, treeniviikonloppu ultramodernissa mökkikylässä (oikeastaan hotelli joka muodostui paristakymmenestä talosta) sata metriä kiinanmuurista. Ja mikä parasta perheet saivat tulla mukaan hengailemaan. Anteeksi turhan karsittu postausteksti.

  ReplyDelete
 5. Wow! Oliko tuo treenikamppa kokonaan bambulla vuorattu? Ihana.

  ReplyDelete
 6. Selasin postauksiasi oikein urakalla!
  Upeita kuvia ja tunnelmia...
  Mukavaa viikon jatkoa!

  ps. arvonta naytti olevan suosittu! Hyva idea!

  ReplyDelete
 7. Paevi, suurimmaksi osaksi juu, jokunen kohta taisi olla pelkkää lasia, kuten makuuhuoneiden ikkunat.

  ReplyDelete
 8. Hei Vilijonkka,

  Oli pakko tulla katselemaan tätä sun blogia, tosi kiva! Taidanpa pistää joka aamuiselle surffauslistalle tästä lähtien :-) Kiitos mukavasta viikonloppuseurasta!

  ReplyDelete
 9. Blogitse, mistä lie muistuikaan mieleen juuri nyt idea arpajaisista, mutta olen itsekin kerran voittanut vallan mahtavan neulatyynyn blogistania-arvonnasta. Suosittelen, näin saa kerrankin paljon kommentteja!

  Isoinpapu, sanos muuta. Olen todella kiitollinen kun sain mennä mukaan moiseen paikkaan.

  Prinsessa Ei, tervetuloa toistekin ja kiva kun kävit. Muodikas nimimerkki sulla!

  ReplyDelete