Sunday, January 18, 2009

Arvonta!


Kuopus toimi ansiokkaasti onnettarena (tosin luuli leikin olevan versio joulukalenterista, lupasi isosiskoille heidän vuoron olevan huomenna?!).


Onneksi olkoon Inkivääri, onhan sinulla kypärä, sillä pian pääset viilettämään kylillä peppu pehmikkeellä?

Ruiskaunokki, menosi muuttuu pian ruusuiseksi, onnea!

Laittakaahan osoitteet tulemaan, niin mahdollisesti jo viikon kuluttua saatte postia Kiinan kansantasavallasta.

7 comments:

 1. Voi ei, ihanko totta?!? Kiitoskiitos sinne Kiinaan sekä arpajaisten järjestäjälle että onnettarelle! Ehkä sinun pitää järjestää arpajaiset jälleen huomenna?8) Haeskelenkin hetimiten esiin sähköpostiosoitteesi...

  ReplyDelete
 2. Paitsi että nyt on ihan pakko käydä tarkistamassa oliko vastanneissa myös se toinen Inkivääri? Ilmeisesti ei, koska nimen perässä ei ole nummeroa tai sitten olemme sekaantuneet toisiimme?

  ReplyDelete
 3. Ehhhh, kolmas kerta toden sanoo - ei ollut toista tällä kertaa8)

  ReplyDelete
 4. Oho!- Kiitos!

  Kiitos myös onnettarelle! Kiertelen sitten kaikki piikit ja töyssyt, ja astelen poluillani ruusuisen kevyesti. :)

  ReplyDelete
 5. Sulla on jännännäköinen käsiala:) En ole samanlaiseen k- kirjaimeen ennen törmännyt...sellainen taiteellinen kirjoitustyyli;)

  ReplyDelete
 6. Inkivääri ja Ruiskaunokki, Kirjekuoret on pakattu ja kuski lupasi toimittaa iltapäivällä postiin. Raportoikaahan kun ovat saapuneet perille.

  Vintage living, toi mun k on tosiaan hieman outo, mutta varsin näppärä kirjoittaa. Käsiala on huonontunut vuosien saatossa ihan hurjasti, perhe siitä valittaa etteivät saa selvää. Mutta aina on niin kiire kirjoittaa, muka, ettei sitä nyt joka kirjainta ehdi mukaan laittaa...

  ReplyDelete
 7. Kiitos, Vilijonkka! :)

  Täällä tanssitaan nyt ruusuilla Suomen enemmän tai vähemmän lumisessa talvessa!

  Avonainen kirjekuori oli pakattu pehmustettuun kuoreen ja osoite kirjoitettu uudestaan siihen, ja siinä kuoressa oli myös leimat sun muut selvitykset.

  ReplyDelete