Thursday, August 21, 2008

Pientä kiirettä


Viimeisiä lomapäiviä viedään. Kotiinpaluun aiheuttama jännitys tiivistyy, viimeiset hankinnat muistilistassa. Jotain pientä haluaisin myös viedä kotiapulaiselle, mutta mitä ihmettä, kiinalainen maku kun on varsin erilainen....Ideoita?


Kaikki sunnuntaina Pekingiin lentävät, täältä on tulossa varsinainen simpanssilauma koneeseen! Onneksi koneessa jaetaan korvatulpat.

13 comments:

 1. Vapulis toivottaa hyvää matkaa1

  ReplyDelete
 2. Vie sille unikkosukat. Tai huopatohvelit.

  ReplyDelete
 3. Vesku sanoo, että älkää ainakaan tuoko tuliasina mitään syötävää. Kiinalaiset on kuulemma maailman epäluuloisimpia ulkomaisten makujen, ruokien, ja muiden naposteltavien suhteen. Meille saa kyllä tuoda pussillisen turkinpippureita ;D

  ReplyDelete
 4. Vie joku muki tai kippo.
  Tai vie suomalainen lehti, hih hih.
  Musiikkia? (menee taatusti pieleen)

  ReplyDelete
 5. Muumiastia. Tai kirja jossa kuvia Suomesta. Oon kyllä tylsä.

  Tuliaiset ei ole mun paras puoli, mietin pääni puhki ja yleensä menee silti pieleen.

  ReplyDelete
 6. Mitenkäs ne perunanpesuhanskat, joita mietit...? Onko teillä jo piirakkapulikka, hän kun niitä karjalanpiirakoita osaa tehdä?

  Tuliaisten ostaminen on kivaa!! (Paitsi jo se jää viimetinkaan ;-))

  ReplyDelete
 7. Vaikea joskus keksiä Suomesta tuliaisia, monissa maissa on todellakin niin erilainen maku, että suomalaiset tavarat voi näyttää heidän silmissään tosi ankeilta. Ja jopa halvoilta. Eipä sitä suomalaisen designin yksinkertaista kauneutta ja laatua ihan joka puolella maailmaa ymmärretä. ;)

  Ihana apinalaumasi tuo varmaan iloa lentomatkustajille, korvatulpat voivat kyllä olla tarpeen, kun on noinkin isosta laumasta kyse. ;D

  ReplyDelete
 8. Hyvää matkaa! Pitäisiköhän kotiapulainen jostain Aarikan korusta? Niitä on aika kivoja nykyään ja monen ikäiselle sopivia. Aarikan avaimenperätkin ovat kivoja eivätkä paina liikaa laukussa.

  ReplyDelete
 9. Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä! Kiinalasiten epäluulo suomalaista ruokaa kohtaan on tullut jo monta kertaa ilmi, sillä kotiapulainen innokkaasti kyllä kokkaa karjalanpiirakoita ja makaronilaatikkoa, muttei missään nimessä halua niitä syödä! "I no like."

  Piirakkakapula on jo matkalaukussa, mutta jotain sille itselle kotiin siis ajattelin. Höh, niin kivaa typpiä ois ihana ilahduttaa. Enkä ostan jonkin luontoliiton t-paidan, sellaisia välillä käyttää.

  ReplyDelete
 10. Oikein hyvää matkaa teidän laumalle! Meillä on toi viime hetken säätö vielä edessä, kuukausi aikaa Suomessa jäljellä. Oltais melkein kypsiä jo lähtemään mutta kestetään urheasti loppuaika :)

  ReplyDelete
 11. nyt minakin taalta singaporesta yhdyn keskusteluun, kokemuksen rintaaanella voin kertoa etta suurin hitti tahan mennessa apulaiselle on ollut aivan jarkky kitch suomenlippu t-paita ja jaakaappimagneetti suomen lipulla, jotta jos sellaisia kestaa ostaa niin... yksi apulainen tiesi mika on marimakko kun joskus oli ollut suomalainen emanta ja han odotti aina marimekko juttuja. niita oli kiva tuoda.:-)ylpeana vapaapaivina kantoi marimekon laukkua.

  ReplyDelete
 12. Ehka singaporelainen kotiapulainen ymmartaa Marimekon paalle, mutta pekingilainen ayi ei taatusti!

  Ehdotankin siten Lumenen kasivoidetta! Ei ruokaa missaan nimessa,paitsi ehka suklaata.

  ReplyDelete