Sunday, April 8, 2012

Pääsiäisriemua

Vielä kaksi viikkoa sitten kuljin untuvatakkiin kääriytyneenä ja hengittäessä oli ikävän tiedostava olo... Tänään pienen tuulen ansiosta ilma on puhdasta ja lämpö hellelukemissa, teimme pääsiäishyppelyn kevään tuoksuisella purolla, ateriaksi grillasimme lampaaviulua vihanneksineen. Jos täällä olisi aina tällaista, niin mikäpä tässä olisi ollessa! Hyvää pääsiäistä, ystävät!

8 comments:

 1. Ihana luonto,ihanaa kukkaloistoa! <3 Siellä on jo niin keväistä että pieni kateus iskee...

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa ihanalta, nauttikaa! Tänne tuli takatalvi, tai ainakin huomattavasti hyisempi sää kuin viikko sitten, jolloin ulkona tarkeni sandaaleissa. Terkkuja paljon!

  ReplyDelete
 3. Hyvää pääsiäistä. Kuviesi mukana meillekin tuli tuulahdus tulevasta kesästä.

  ReplyDelete
 4. Hietzu, kyllä se kevät teillekin pian saapuu. Hyvää kannattaa odottaa!

  Kaisa, takatalvet ovat mielestäni turhia. Ne voitaisiin ihan hyvin lopettaa. Kuvittele, meille on luvassa huomiseksi jopa 27 astetta ja tosiaan muutama viikko sitten oli vielä pakkasta. Ihmeellinen tämä mannerilmasto. En edelleenkään ole aivan sinut sen kanssa.

  Kimmo, laulettiin eilen suomalaisyhteisön pääsiäisjumalanpalveluksessa viimeisenä virtenä Suvivirsi. Kun etukäteen kuulin papin valinnasta melkein pahastui, ettei vielä ole toukokuun loppu, mutta kas, tämä ihana lämpö auttoi nauttimaan senkin veisuusta täysin rinnoin!

  ReplyDelete
 5. Meillekin tuli helleaalto, vasta paleltiin.Ei ymmärrä tätä. Mutta ei voi valittaakaan, nautittava tästä on.

  ReplyDelete
 6. Hyviä pääsiäisen rippeitä! :) Tänään on täällä nautittu auringon valosta ja lämmöstä.

  ReplyDelete
 7. Oh, kuinka kauniita kukkia! Täällä Suomessa lunta sataa päivästä toiseen.

  ReplyDelete