Sunday, April 22, 2012

Näyttely

Puolivuosittainen näyttely on jälleen kunnialla pidetty! "Tiilirouvan toinen tuleminen: Arjen rustiikkia" oli omasta mielestäni menestys. Väkeä lappasi aamu kymmenestä ilta kymmeneen tauotta ja kauppakin kävi. Ilahduttavaa kun ystävät ja tutut toivat mukaan omia tuttaviaan, lapsiaan ja puolisoitaan ja vielä heidänkin kavereitaan. Ja pienen tytön kommentti: "Parasta näyttelyssä oli sipsit!"

23 comments:

 1. No vau! Onpa hienoja! Olet todellakin pistänyt tuulemaan.
  Haluaisin sanoa suosikkini (jotenkin aina haluaa), mutta vaikea on nyt valita. Ehkä nuo äijät kirjojen kummankin puolen. Ja se pieni kenkärivi yhdessä tiilessä. Ja on tuo viimeinenkin kuvapari aikas erinomainen.
  Onnittelut!!!!

  ReplyDelete
 2. Näyttelyä kävin ihastelemassa ja tykkäsin erityisesti kirjatuki-äijistä :) Onneksi olkoon!

  ReplyDelete
 3. Huippuhienoja! Ja kun kylätarinaasi olen täältä seurannut, niin parempaa esillepanoa ei voisi kuvitella :) Onnea!

  ReplyDelete
 4. Oooh! Teki mieli päästä lähemmäksi, ottaa omaan käteen. Kiitos kuitenkin tästä vilkaisumahdollisuudesta. Ellerinize sağlık!

  ReplyDelete
 5. Wow! Upeita. Jälleen kerran harmittelen, että näyttelysi on siellä toisella puolella maailmaa.

  ReplyDelete
 6. Suuret kättentaputukset minulta! ErittÄin kiva idea tuollainen esillepano, nuo kirjatukiukkelitkin ihan huippu idea! Ilo kuulla ettâ väkeä lappasi ja kauppakin kävi. Huippua.

  ReplyDelete
 7. Mahtavan näköisiä!! Kuinka olet saanut siirrettyä kuvan tiilen pintaan? Ihanaa nähdä uusia ideoita :)

  ReplyDelete
 8. Aivan mahtavia!!! Olet kyllä tosi luova ja taiteellinen. Kirjatukiäijät ovat ihan mieletön idea!!! Onnea näyttelystä.

  ReplyDelete
 9. Mahtavia! Aivan upeita! Aiotko joskus pitää näyttelyä Suomessakin? Jos olet, niin ilmoitathan siitä täällä blogissa. Olis mukava päästä ihailemaan näitä ihan luonnossa :)
  -M-

  ReplyDelete
 10. Onpa hienoja! Värit, esillepano.. vau!

  ReplyDelete
 11. Onpa hienoja! Värit, esillepano.. vau!

  ReplyDelete
 12. Oh, ihania! Huikea tuo kuvan ja tiilen yhdistelmä. Minäkin jäin miettimään, kuinka olet sen toteuttanut. Taiteilijan salaisuuksia toki, jos haluat ne säilyttää. :) Tällainen käsillä tekijä aina haluaisi päästä koskemaan ja tutkimaan. "Nähdä käsillä". :)

  ReplyDelete
 13. Tiiliskiven pinta kuvalla, oi miten hienoa! Mahtavaa!

  Onko nuo niistä puretuista taloista nuo kivet?

  Ja vielä, jäikö sulla myyntiin kappaleita?

  ReplyDelete
 14. Voisitko paljastaa, miten saat pysymään ne kuvat sen tiilen päällä? Liimalla? Millä liimalla?? Yksi saksalainen kaverini ihastui/kiinnostui.

  ReplyDelete
 15. Onnea menestyneen näyttelyn johdosta! T2

  ReplyDelete
 16. Voi jukra!!! Mitä oletkaan keksinyt!! Ihan mie-let-tö-män hienoja! Tai siis noissahan sitä juuri on, mieltä. Wauuu!

  t.miaO

  ReplyDelete
 17. Aivan mahtavia! Onnea menestyksekkään näyttelyn johdosta!

  ReplyDelete
 18. Oi olisin myös mielelläni ostanut ykkös- tai kakkoskuvan tiilet kirjojani tukemaan! Hieno idea ja hyvännäköisiä taideteoksia!

  ReplyDelete
 19. Kommentointikokeilu, ei ole edelliset kaksi menneet perille...

  ReplyDelete
 20. Hei vaan kaikille!

  Olen tosiaan kaksi piiitkää komennttia kirjoittanut, joista molemmissa tullut sitten jokin ongelma. Pelästyin jo josko palomuuritunnelini olisi esetty. Ei sentään, jee.

  Eli lämmin kiitos kaikille kannustuksesta ja kehuista!

  Kuvat tulostutin hienolle ja muhkean paksulle riisipaperille, jonka sitten ihan kirjansitojan perusoppien mukaisesti liimasin tiileen, liiman määrään viitaten suorastaan laminoin! Käytin erikeepperin sukulaista, hieman paksumpaa ja pehmeämpää liimaa. Ja papein reunat muotoilin tietty hienorakeisella hiekkapaperilla. Oikein mukavaa hommaan kaiken kaikkiaan! Siihen tulee suorastaan himo, teenpä vielä yhden tiilen, eikun kaksi... Tiilet ovat peräisin tuosta purkukylästä eli prosessi alkaa aika ensimmäiseksi tiilen pesemisellä sekä liian (ja tässä tapauksessa onneksi hyvin pehmeän) sementin rapsutuksella.

  ReplyDelete