Friday, April 27, 2012

Pidän vauhdista

Vauhtia on riittänyt. Vauhdin välissä myös tunteita herättäviä hetkiä, kuten pienten lastenkotilasten osallistuminen esikoisen wushu-joukkueen esitykseen. Pääsivät näyttämään, lapset ja joukkue, mitä ovat varhaisina lauantai aamuina opettaneet ja oppineet. --- Juuri nytkään eivät ajatukset tunnu pysyvän koossa. Olen jännittynyt, malttamaton ja pelokaskin. Varasinkohan huoneet hyvistä majataloista, löydänkö ne "oikeat" nähtävyydet, eihän ne puhu siellä edes mandariinia, entä jos en pidäkkään aidosta japanilaisesta ruoasta, ehkä kaikki onkin niin kallista ettei mitään kaunista raaski ostaa. Apua, onko Japani ollenkaan sitä mitä olen 30 vuotta kuvitellut sen olevan?! Nyt jos koskaan pitää lopettaa ajattelu, sillä vastaukset saan jo illalla!

11 comments:

 1. Upea liikkeen tuntu, kaunista menoa! Kaipa tuollainen jännitys kuuluu asiaan jos on odottanut matkaa kuin kuuta nousevaa, noin kauan! :o Uskon että reissu tulee menemään hyvin. Muista ottaa kamera mukaan jotta mekin pääsemme matkalle mukaan! ;P

  ReplyDelete
 2. Oikein hyvää matkaa! Jos se ei olekaan sitä mitä kuvittelit, se on jotakin muuta. Tavallisesta poikkeavaa, erityistä, kaunista ja ennen kokematonta.

  ReplyDelete
 3. Hietzu, kamera on pakattu, ja varmasti sata grammaa peksun pölyä sisällä mukana! Ihan omaa luokkaansa oleva filtteri.

  Mine, hienosti todettu, kiitos muistutuksesta.

  ReplyDelete
 4. Hyvää matkaa! Jotakin uutta siellä varmasti näet ja opit :) Toivottavasti kamera toimii ja saamme nähdä hienoja kuvia sieltä!

  ReplyDelete
 5. Ihanaa matkaa Sinulle!

  Hyvin olet tallentanut liikkeen kuviisi.

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia, mahtavat värit ja liike!

  Hyvää matkaa! Jään odottamaan kuviasi ja kasvattamaan kaukokaipuutani. :)

  ReplyDelete
 7. Maukasta ja värikylläistä matkaa.
  Ihania kuvia, joiden myötä heräsi ajatus: kuinka lapsesi enää osaavat sopeutua suomalaiseen kouluun, jos/kun sinne joskus palaavat. Ei enää moisia ihania harrastusmahdollisuuksia, ainakaan koulun puitteissa.

  ReplyDelete
 8. Hups vauhtia näyttäisi riittävän. Toivottavasti kävelette hieman rauhallisemmin Tokion kaduilla, että ehditte katsoa ympärillekin.
  Hengessä mukana.

  ReplyDelete
 9. Japani in Juuri Sita. paras matkani ikina. pia spore

  ReplyDelete
 10. Kaunista liikettä kuvissa, kerrassaan hienoa.
  Mukavaa matkaa teille kaikille.

  ReplyDelete
 11. Ihania nämä teidän tanssijutut!! Ja hyvää matkaa!

  ReplyDelete