Wednesday, April 4, 2012

Rentoa iloa

Keväinen hiekkamyrsky piipahti kaupungissamme hiljan. Toki puutarhakalusteet on nyt pesty, itse asiassa jo toiseenkin kertaan, mutta tänään ei harmita mikään. Olo on levollinen, kuin Buddhalla konsanaan, sillä kahdeksan kuukautta kestänyt projekti on ohi ja olemme hyväksyneet kodinostajan tarjouksen! Tästä lähin huoli kaukana rapistuvasta ja yksinäisyyttään nyyhkyttävästä talosta on muisto vain.
Illalla nautimme kuohuvaa ja kaheli hepokattimme osallistui juhlintaan syömällä iltasalaattinsa rennosti makoillen. Me sentään istuimme sivistyneesti sohvalla!

9 comments:

 1. Sinne meni nyt sitten, hienoa!
  Tosi kaheli toi teidän lemmikki:)

  Kati Piilomajasta

  ReplyDelete
 2. Onnittelut! Tiedän sen huojennuksen tunteen...

  Muuten, tuossa pääsiäisenä kun lapsille essuja sovittelin, mietin että koskas me saatais aikaan se 'Essu ja kärpäslätkä' -näyttely?

  ReplyDelete
 3. onnea sekä teille, että löytyi ostaja, että ostajalle, joka sai ihanan talon. :)
  Enpä ole ennen nähnyt selällään syövää sirkkaa - en tosin kai ylipäänsä sirkkaa aterialla, mutta hauskalta näyttää.

  ReplyDelete
 4. Onnea kaupoista! Minäkin hämmästelen tuota teidän sirkkaa, ihme veijari. Miehelle jo aiemmin esittelin niitä joogakuvia. :)

  ReplyDelete
 5. Tolleenkohan se laulunkin hepokatti pötkötteli maantiellä poikittain?

  Kiva, kun saitte talonkaupittelun päätökseen!

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 6. Hienoa, kun saitte talon kaupaksi. Onneksi olkoon!

  ReplyDelete
 7. Onnea talokaupoille! Kun myynti kestää hetken, ehtii myyjäkin jo tottua luopumiseen eikä ehkä tunnu niin haikealta vaan nimenomaan helpottavalta. Vai tuntuuko edes pikkuhitusen haikealta...?

  ReplyDelete
 8. Onnittelut!Olette kuohuvanne ansainneet.

  Hassu sirkka teillä.

  ReplyDelete
 9. Piilomaja, tuo hepokatti on siis aivan poikkeuksellinen yksilö! Aivan kuin se ei oikeastaan tietäisi olevansa hyönteinen ollenkaan, vaan ehkä kissa, sellainen hieman ärhäkkä nautiskelija.

  Merja, no millois laitetaan? Essu&Lätkä. Kesällä, johonkin kodikkaaseen paikkaan, kahvilaan? Valoisa pitää olla. Ja suopea omistaja tietty. Ruvetaas miettimään oikein kunnolla. Onko muilla täällä pyörivillä paikkaehdotuksia?

  Morso, parasta tässä on se, että ostajat tuntuvat ymmärtäneen talon ihnauuden, eivätkä meinaa turmella sitä. Vaikka heidänhän se on ja saavat tehdä mitä lystäävät.

  JenniH, näytäpä sitten tämänkin kuva miehellesi. Malliksi kuinka kesällä voi nauttia elämästä!

  Lempi, todellakin, sinäpä sopivan laulun muistit! Noi se varmaan oli poikittain.

  Kaisa, kiitos!

  Pipuu, oikeastaan ei tunnu haikealta. Luopumisprosessi on ollut niin rauhallinen ja pitkä (8v), että aika irtaantuneita me siitä ollaan. Myyntipäätös pohjautui puhtaasti haluun yksinkertaistaa omaa elämää ja vähentää stressiä. Jos ja kun palaamme Suomeen olemme kuitenkin muuttuneita ihmisiä, tarpeet ovat toiset ja on kiva haastaa itsensä vaikka uuteen projektiin. Tuon talon jo suoritimme, elämässä eteenpäin!

  Pikkujutut, kiitos! Kerron terveiset sirkalle ;)

  ReplyDelete