Saturday, June 5, 2010

Viimeinen rutistus
Niin, ei se Kiina-kirjan tekele vielä tänä keväänä valmistunutkaan. Painattaminen siirtyi armotta syksyyn ja kovasti on harmittanut. Lohdutukseksi päätin kuitenkin pitää vielä yhden näyttelyn ennen kesälomia! Viimeiset neljä päivä ja yötä ovat olleet yhtä hermoilua kuvien tulostuksen ja kehystyksen onnistumista jännittäessä. Löysin nimittäin uuden taiteilijoiden suosiman paikan, jossa tulostavat kankaalle ja toimivat yhteistyössä kehystämön kanssa, mutta aikaa paikan testaukseen ei ollut.


Tänään noudin kuvat - helpotuksen huokaus oli syvä. Täällä kun ei voi olla varma saako mitä tilaa tai tilasiko todellakin sitä mitä luuli tilaavansa. Taisinpa vähän riehaantuakin, sillä paikan pomo totesi minun olevan hassu, kun olen aina niin iloinen... Itkevätköhän muuta asiakkaat siellä useinkin, ei tullut kysyttyä! Tällä kerralla kaikki osui siis nappiin ja meilasinkin jo kutsuja pitkälle listalle. Näyttelystä tulee siis totta. Seuraavaksi ripustuspuuhiin ja kuohuviinikauppaan.

Avajaiset tiistaina 8.6. illalla ja näyttelyä koko keskiviikon 8.6. Mikäli satut kulmille, olet sydämellisesti tervetullut poikkeamaan Yosemiteen Galleria Katartiin!

11 comments:

 1. Voi kun joskus pääsisin Vilijonkan Aasia-aiheiseen näyttelyyn. Mukaan varmasti tarttuisi jotain. Ehkä joskus Porvoossa? Mietin vain, että missä välin Vilijonkka taiteilee, kun blogissa aina vaan kerrotaan kaikista reissuista lähikyliin ym. Iltaisin, aamuisin, vai päivisikö V ehtii taiteilla? p.s. Täällä prosessit vielä kesken, ei siis uutisia vieläkään...

  ReplyDelete
 2. Onnea näyttelylle! Laitatko muutamia kuvia näyttelystä, olisi mukava nähdä..

  ReplyDelete
 3. Tiitta, kaikenlaista sitä tulee tosiaan blogissa kerrottua (totta kuitenkin joka sana), mutta paljon jää kertomatta. Kuten kuinka viime ja toissa viikolla ainakin viisi päivää meni vain tuskaillessa, kuvavalintoja pähkäillessä, itsesäälissä ja saamattomuudessa rypien... Nyt onneksi tuntuu taas tapahtuvan jotain oikeasti.

  Arle, totta kai, kuten ennenkin! Tämä oli vain mainos.

  ReplyDelete
 4. Heti tulisin, jos olisi mahdollista.

  Onnea näyttelyyn!

  ReplyDelete
 5. Onnea näyttelyyn! Olisipa mahtavaa osua paikalla, mutta luulenpa että se on hyvinkin epätodennäköistä. Toivottavasti sinulla on joskus näyttlely täällä Suomessa, lupaan tulla paikalle :)

  ReplyDelete
 6. jännittävän näköisiä paketteja! Hyvä, että laatu vastasi odotuksiasi.

  Tulisin minäkin ilomielin näyttelyyn, jos matka olisi hieman lyhyempi... Osallistun sitten virtuaalisesti :)

  ReplyDelete
 7. Oi, upeaa! Onnea näyttelyyn!!! Minäkin laitan loppukuusta taas kollaasejani näytille...

  ReplyDelete
 8. Sydänjuuresta asti helpottunut huokaus kun sait mitä tilasit ja näyttelyonnea! Ja vielä kärsivällisyyttäkin lähetän sen kirjan kanssa. Syksyllä kypsyvät hedelmät.

  ReplyDelete
 9. Onnea avajaisiin, mahtava juttu!
  Sitä riemukkaampaa se on, kun saa sitä mitä tilaa kun ei joka kerta saa. Tiedän tunteen... ja joskus voi jopa saada parempaa kun on luullut tilaavansa, vaikka se on harvinaista se.

  ReplyDelete
 10. Miksi kalaparka pomppii tuossa? Onko katukeittiön padasta karannut ;)

  ReplyDelete
 11. Onnellista ja riemukasta näyttelyä! Kannatan tuota Suomi-näyttelyä ja mieluusti keskikesällä, jotta todellakin pääsisi paikalle.

  Kyllä se kirjakin sieltä aikanaan valmiiksi tulee. Sitten kun on sen aika.Todennäköisesti nopeammin kuin hoksaatkaan.

  ReplyDelete