Sunday, May 2, 2010

Vihdoinkin se tuli
siis kesä. Ja rytinällä, kuten mannerilmastossa kuuluu. Vielä viisi päivää sitten kietouduin tiukasti huopatakkiin ja nyt nautimme toista päivää kolmosella alkavasta lämmöstä. Lienee aika tilata ilmastoinnin kytkentä sekä alkaa muistuttaa lapsia ja itseäkin juomisen tärkeydestä.

Illaksi on liput kulttuuririentoon. Menen kahden vanhimman tyttären kanssa katsomaan Bolshoi-baletin esittämää Faaraon tytärtä. Tyypillistä Pekingiä: maailmannimiä esiintymässä ja lippuja saa vielä edellisenäkin päivänä! Sopii hyvin meidän suunnittelemattomaan elämäntyyliin. Ylihuomiseksi on taas liput meille aikuisille Chicagon sinfoniaorkesterin konserttiin. Ei siis pöllömpi viikko tulossa.

5 comments:

 1. Hmh!Noinko, ihan yhtäkkiä ja 30 astetta! Olen kade! Kukatkin ja kaikki...Täällä meennään 2 askelta eteenpäin kohti kesää ja seuraavana päivänä yksi askel taakse... päh.

  ReplyDelete
 2. Kulttuuririennot on ihan parhaita!

  Minä olin tällä viikolla taidenäyttelyn avajaisissa. Tunsin taiteilijan jo entuudestaan ja tykkään kovasti hänen töistään. Mutta ovat meidän budjettiin vähän tyyriitä. Roudasin siis mukanani pari äveriästä pankkiirikaveriani - toinen innostui ostamaan peräti kaksi teosta.

  Nyt voin siis ihailla töitä joka kerta, kun käyn kaverini luona kahvilla, ovela minä - hih.

  Mikä tuo kenkävitriini oikein on?

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 3. Meillä satoi tänään vettä ja oli vain +20. No, loppuviikolla toivottavasti lämpimämpää.

  Onnekkaita te.Meidän perällä ei mitään kulttuuririentoja ole. Tosin koululla on junior talent-night. Saiskohan sinne liput ?

  ReplyDelete
 4. Aurinko ja kuu, puiden kukat vetelevät hetkessä viimeisiään ja ruukkukukat pääsivät oikein ihastuttavasti vauhtiin. Mutta ei sun kade kannata olla, keskimäärin Suomessa on paremmat (hengitettävämmät) ilmat, juuri tämän hetkistä lämpötilaa ehkä lukuunottamatta.

  Lempi, sinähän se juoni olet! Pääasia kuitenkin että taulut ovat saaneet uudet kodit eivätkä jääneet taiteilijoille käsiin. "Kenkävitriini" on meidän tuulikaappi/eteinen. Voitko kuvitella, tässä 400 neliön talossa on kahden neliön eteinen. No, meidän perheessä sen lattialle syntyy juuri tuollainen kaaos 15 kertaa päivässä. Kuva otettu ulkopuolelta, sillä se on tuollainen akvaario kaiken huipuksi eli kesällä läkähdyttävän kuuma ja talvella jäinen, sillä lämmitys ei sinne ylety.

  Pikkujutut, lippuja kannattaa aina yrittää! Vaikka monesti tuntuu että olemme "pusikossa", niin ajoittain tänne saapuu käsittämättömän upeita orkestereita konsertoimaan. Nautimme suunnattomasti.

  ReplyDelete
 5. Vautsi! Ihanaa! Kesä!!!
  Täällä Oulun korkeudella on muutama aste lämmintä ja todella kylmä tuuli! Ulkona kun piipahtaa, ovat sormet jäässä pitkään vielä sisälläkin. Hyrrr!!!!

  ReplyDelete