Thursday, May 20, 2010

Vaihteeksi väriterapiaa


Lähdin tänään kangasmarkkinoille. Sitä vielä tulen katumaan, sillä kirjan valmistusaikataulu ontuu jo selvästi. Mutta alan olla varsin kypsynyt yksinäiseen puurtamiseen - oli yksinkertaisesti päästävä hieman ystävättärien keralla ihmisten ilmoille.Markkinat lunastivat jälleen lupauksensa runsaudesta ja värikkyydestä, huh. Vaikka etukäteen olisi jokin selkeä ajatus materiaalista ja kuosista ollutkin unohtui se viimeistään kolmannen käytävän kohdalla. Karkeasti arvioiden käytäviä on useamman kilometrin verran... Joka käynnillä löydän uusia halleja, uusia käytäviä ja kujia.
Paljettikaupat olen bongannut jo aikaa sitten, mutta päivän uusia tuttavuuksia olivat farkkukangaskauppias, afrikkalaisiin kangoihin erikoistunut putiikki sekä kaikissa sateenkaaren väreissä löytyviä säkkikankaita ja pellavia myyvä liike.

Jotain taisi tarttua mukaankin. Siitä lisää huomenna alkavassa arvonnasssa! Pysykää linjoilla.

9 comments:

 1. Kukkakuosit näyttää hauskalta kuvissa....mutta lähempi tarkastelu paljastaa, että kuosit on kaameita. Afrikkakankaissa sen sijaan on särmää! Pellavaliikkeessä luultavasti menettäisin elämänhallintani ja ihmettelisin sitten kotona mihin kankaiden kanssa ryhdyn.

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia. Kiitos näistä :)

  ReplyDelete
 3. Eilen tänään huomenna, osuit naulankantaan! Monien kojujen kukkakkankailla vuoratut seinät eivät perussuomalaisen maun mukaan kestä lähempää tarkastelua. Mutta varsi piristäviä katsella markkinakierroksella.

  Mizyena, olepa hyvä!

  ReplyDelete
 4. Oi, olisinpa ollut mukana. Tänään juuri kävin etsimässä kauniita kangoja keskustasta ja lyönpä vetoa, että siellä teillä olisi ollut paremmat valikoimat, hassua!

  ReplyDelete
 5. Tämäpä oli varsinainen silmänilo ja inspiraation lähde. Kiitos!

  ReplyDelete
 6. "Retonkia" runsaasti tarjolla, voi mikä kangastaivas!

  ReplyDelete
 7. Taas kommentissani viitataan meidän lomamatkaan kiinassa :D. Shanghaissa on se ihana kauppahalli jossa kankaat on samallalailla esillä. Ompelemisesta tykkääväni siellä oli ihana kävellä ja katella kaikkia kankaita. Ei tosin tullut ostettua kankaita, vaan teetettyä ihan valmiita pukuja.

  ReplyDelete
 8. Niin että koita siitä nyt sitten saada valittua jotain, kun on niin paljon vaihtoehtoja :-D

  ReplyDelete
 9. Voi, miten mieletön paikka! Myyvätkö miten pieniä palasia? Jos ostaisi ab. miljoonaa kangasta ja tekisi tilkkutyön? :D

  ReplyDelete