Monday, May 10, 2010

Kummia juttuja nro. 58bMeillä oli lauantaina kunnon ukkonen. Satoi kuin ämpäristä olisi kaadettu ja jyrisi komeasti. Raikastava ja puhdistava, tervetullut luonnonilmiö ajattelin.

Auringon kuivattua sadeveden paljastui totuus. Kyseessä olikin ollut hiekkasade, vedellä jatkettuna. En uskoisi, jollei puutarhapöytämme lasilevy olisi näin todistanut. Outo juttu.

6 comments:

 1. Taalla tuota tulee joka kerta kun vetta taivaalta tippuu (tosin aarimmaisen harvoin sita vetta tuolta tulee)... Autolla ajelu on tuolloin entista vaikeampaa. Ei naa ja tiet todella liukkaat (hiekka, vesi ja oljy tiella ei paras mahdollinen yhdistelma).

  ReplyDelete
 2. Ohhoh! Mistä se hiekka tulee? Suo anteeksi kun olen näin tietämätön...

  ReplyDelete
 3. Hyvä ihme!

  Hollannista on vain sellainen kokemus että kun satoi ja kävi karsea tuuli mereltä niin meidän merenrannan puoleiset ikkunat olivat aivan hiekan peitossa - ja rantaan oli sentään n. 10-15 min, kävelymatka ettei edes ihan vieressä.

  ReplyDelete
 4. Jeps, näin tapahtuu välillä meilläkin. Kaikki se ilmassa oleva hiekka laskeutuu vesisateen mukana alas.. tosin se laskeutuu muutenkin.

  ReplyDelete
 5. Onko se Gobin autiomaan hiekkaa? Hämmästyttävää!

  ReplyDelete
 6. Mielenkiintoista käydä lukemassa tätä sinun blogia. :) Ite asustan Tanskassa ja iskee kulttuurishokki sillon tällöin. No, mutta entäs Kiina!? :D

  ReplyDelete