Friday, May 7, 2010

Kuvien syövereissäTänään ei työnteosta eli oikean beessin sävyn määrittämisestä ole tullut yhtään mitään. Joku pomo olisi pitänyt olla, olisi lukinnut kuva-albumini ja pitänyt minut siten kaidalla tiellä ahkeroinnin parissa. Mutta jos aamulla saa sähköpostitse linkin lehdistötiedotteeseen, jossa kerrotaan tuttavaperheen seuraavasta komennuksesta ja paljastetaan ihastuttava kohdemaa, niin meneehän siinä vähemmästäkin tällainen romantikko sekaisin.Toki tiedän, ettei se arki ole laisinkaan samaa mitä lomalaisen silmin Malesian elämä on, mutta silti... Ei ilmansaasteita, ei hyytävää viimaa, ei sitä sun tätä. Vaikka itse kovasti kaipaankin asumaan Eurooppaan, lähemmäksi Suomea, niin silti tällaiset uutiset saavat minut ihan hullaantumaan. Minulla on oikeastaan ollut varsin mukava perjantai lomakuvia kaihoisasti katsellessa!

7 comments:

 1. sama syntymäpäiväMay 7, 2010 at 7:58 PM

  Täällä yksi valenimimerkillä täältä pohjoisesta, jota haastateltu toissapäivänä Tansaniaan, ja viikko pitäisi kestää, että saa kuulla tuliko valituksi...ettekste käyneet siellä taannoin?

  ReplyDelete
 2. Hah, nauran täällä ääneen tuolle sun nimimerkille! Toimi eli arvasin. Kuulostaa hyvältä, toivottavasti onnistaa! Dar-Es-Salam, Sansibar ja moni muukin Tansanian paikka jätti sydämeeni ikuisen Afrikka-kaipuun. Eihän tuosta matkasta ole kuin, ööö, kauas me ollaankaan oltu naimisissa, 16 vuotta! Tansania poikkeaa siten monista muista Afrikan maista, että siellä ei ole yhtä suurta valtaa käyttävää heimoa vaan kymmeniä pieniä, joten kohtuu rauhallinen paikka. Jos sinne päädyt niin ei ole mitään tekosyitä, ettei tehtäisi Itä-Afrikan turneeta, sillä eräät toiset tuttut asuvat Nairobissa! Ja kauempana Etelä-Afrikassa ovat kolmannet.

  ReplyDelete
 3. Mulla ei ole aavistustakaan mikä tuo toka kuvan vihreä on, mutta haluaisin ankarasti maistaa sitä.

  Olen jo kaksi kertaa palannut katsomaan kuvanherkullista vhreyttä. Oikeasti.

  ReplyDelete
 4. Isoinpapu, enpä tiedä minäkään mitä olivat, jotain vilmuja ehkä. Reilusti alle sentin halkaisijaltaan kukin ja jostain isommasta pensaasta tai puusta roikkuivat. malesian vihreydestä ja raikkaudesta pidän minäkin, siksi kuvien äärellä niin hyvin viihdyin.

  ReplyDelete
 5. Kaunista, vihreää ja kirkasta! Mstäköhän päin maailmaa teidät löytää vuoden kuluttua...? Jännää!
  Bisous meidän kevätkoleasta aamusta

  ReplyDelete
 6. Taas ihania juttua, luin muutaman putkeen kun en ollut ehtinyt kylään pariin päivään!

  ReplyDelete
 7. suomen kirpeassa kevatsaassa oli ihana sauvakavella mutta olen NIIN onnellinen etta sain palata loman jalkeen tanne singaporeen. se tunne kun heti lentokentalta ulos paastya hautova kuumuus halaa sinua. sita joko rakastaa tai?
  on monta suomalaista jotka paaasiassa valittavat. kai ne samat ihmiset valittavat joka paikassa?

  ReplyDelete