Wednesday, September 28, 2011

Parempia aikoja odotellessa


Tänään on taas ihmetelty minkä hiivatin takia täällä ollaan. Tai että mikä painaa minkä verran vaakakupissa. Ilma oli ainakin kovin raskasta, kuten oheisesta lantiantian.com (= sininentaivastaivas) blogin grafiikasta voi lukea. Miltä tilanne näyttää elävässä elämässä?Tältä. Kuva iltapäivältä, jolloin tuolla jossain saasteiden takana aurinko porotti kirkkaalta taivaalta, kuten voinette kuvasta arvata. Riippuu luonnollisestikin mielikuvituskyvystänne.

Huomiseksi luvassa puhdistavaa tuulta, ihanaa! Hullunkurista kuinka ihminen onkaan oppinut arvostamaan oikein kunnnon viimaa...

ps. Papparainen tuossa kuvassa on ilmeisesti kotimatkalla puistokäynniltään. Valkoisilla kankailla peitetyissä häkeissä on hänen lemmikkilintunsa, jotka ovat olleet ulkoilemassa ja laulamassa kamujen kanssa, papan todennäköisesti pelatessa mahjonkia viereisen puun alla. Näin sekä lemmikkilinnut että vanhukset tapaavat toisiaan ja kaikilla on kivaa, eikä saasteista ehkä niin välitetä. Ihme hörhäilyä heistä.

6 comments:

 1. Samoissa ilmoissa meilläkin.Aamulla ei tuulen virettäkään kun parvekkeen ovea aukaisin..Pikkumies kärsii ja pohtivat ajatukset äidillä. Mitä järkeä?

  Stressitöntä ja sujuvaa muuttoa. Toivottavasti ilman alivuokralaisia.

  ReplyDelete
 2. Huh huh, laittaa kyllä ihmettelemään, mitä ihminen tälle pallollemme oikein tekee.
  -Elli

  ReplyDelete
 3. Meilläkin on täällä paraikaa saaste-episodi, ei kivaa. :( Ilma ei tosin ole ihan noin usvainen kuin siellä, mutta kyllä ne saasteet ihan nenällään haistaa. Kaipaan merituulta!

  ReplyDelete
 4. Jotenkin ihan käsittämätöntä että jossakin on tuollainen tilanne. Onkohan edes maailman pahin saastetilanne, luultavasti ei. Vaikea kuvitella kotoiseen raikkaaseen ilmaan tottuneena.

  ReplyDelete
 5. Aika hurjalta näyttää tuo ilma :(

  Olen jo jonkin aikaa blogiasi seuraillut ja kovasti tykännyt kuvistasi ja kertomuksistasi. Niinpä minulla olisikin sinulle tunnustus blogissani :)

  ReplyDelete
 6. Kyllä puhdas ilma nousi arvoasteikossa ykköseksi Kiinan keikan jälkeen...
  Suomessa on hyvä olla :)

  ReplyDelete