Friday, December 24, 2010

Toivotus
Jäätävät sekä kuulaat terveiset kauniista saaristosta! Piipahdimme mökkityömaalla eilen ja käynti jäi odotettuakin lyhyemmäksi. 12 vuotta vanhojen talvisaappaiden turkiksista ei pahemmin varpaiden lämmittäjäksi ollut. Ihmettelen minne maailman ääriin olen kadottanut muinaisen partioreippauteni, kun heti vain hytisen ja alan vain unelmoida kaakeliuunin lämmöstä, metsän upeudesta huolimatta. Toisaalta ihminen muuttuu ja niistä reippailuistakin on kulunut jo jokunen joulu...

----

Näin virallisen joulurauhan lähestyessä haluan toivottaa niin tutuille kuin tuntemattomillekin lukijoille, ahkerasti kommentoineille sekä hiljaisille, sukulaisille ja sukulaissieluille Rauhaisaa Joulujuhlaa!

8 comments:

 1. Hyvää joulua ja kiitos ihanan herkistä pakkaskuvista.

  ReplyDelete
 2. Allu, kiitos samoin!

  Merja, juu, kiva.

  Morso, olla hyvä vaan!

  ReplyDelete
 3. Samoin teille, jännitän mitä tammikuu tuo tullessaan.

  ReplyDelete
 4. Lupasin jo pysyä koneelta pois, mutta kun tässä pitää kyytiä odotella, joten näpytän vielä lämpimän tervehdyksen teille!

  Me kaksi aikuista palellaan kun uunit ei ole vielä päällä, mutta lapsi juoksentelee puolialastomana vailla vilun häivää. Eli vanhemmat luut kalisevat enemmän:)

  ReplyDelete
 5. On niin kylmä että saa haaveilla vaan tulen lämmöstä.Olen kohta polttanut pari koivua jo.Sain valokuvataulusi käsiini ja voin vain kiittää vielä kerran. Sillä on lisäarvoa vielä kun tietää kuinka paljon sille on näytetty maailmaa:)
  Hyvää joulua teille.
  Henrietta

  ReplyDelete