Friday, December 10, 2010

"Muisto kiinalaisesta talosta

Olohuoneessa tarkennuksia seinistä, katonrajoista ja ovista.

Tasanteella ovenpienliä juhla-asuissaan sekä kylän kattomeri.Ruokasalissa herttaisia muinaismuistoja.
Työhuoneessa surutyön tuloksia, jäähyväiset kahdelle lähikylälle, muistoja jo kadotetusta. Osittain jopa herkistelyn puollelle meneviä kuvia, mutta tärkeitä minulle. Nyt se on tehty ja on aika siirtyä toisiin kyliin.
Kiitos katsomisesta. Näkemisiin.

22 comments:

 1. Ihanaa!

  (Mulla on pieni kokoelma ovista. Ei mitenkään ammattimaisia, joskus vain kännykällä otettuja kuvia.)

  ReplyDelete
 2. Ihania kaikki, mutta tykkään mielettömästi siitä kattomerestä.

  ReplyDelete
 3. BRAVO!

  Ovat mahtavia. Suosikkini on kattomeri ja tuo symppiksen näköinen charmantti mies, niin ja tuo antennikuva.
  On nämä hienoja, kaikki! Hyvä sä!

  ReplyDelete
 4. Kiitos. SInulla on taito vangita kuviin uskomaton tunnelma.

  ReplyDelete
 5. IHQUJA! Koskas näitä nähdään Suomessa???
  t. Maija blogiton

  ReplyDelete
 6. Kiitos näyttelystä, Vilijonkka.

  Monen muun tavoin näin äkkiseltään pidän kovin noista katoista.

  ReplyDelete
 7. Oletko liimannu puunpalasille kuvia, neliönmalliset kuvat?! Aivan ihania. Kovan homman olet tehnyt ja toivottavasti näyttely menee hyvin:)

  ReplyDelete
 8. Voi kuinka ihania kuvia! Kiitos ihanista tunteen vellomisista kuvia katsellessani. Se minusta on taiteessa tärkeintä,tunteet. Pidän siitä että kuvat ovat intiimin pieniä, henkilökohtaisia, täynnä tunnetta. :)
  Kiitos katselmuksesta.

  ReplyDelete
 9. Ihania, kattokuva ihan ykkönen. Kiitos kovasti!

  ReplyDelete
 10. Upeita! Voi kun olisi päässyt ostoksille. Muutama olisi heti lähtenyt mukaani.
  KAuppa kävi varmasti hyvin.

  ReplyDelete
 11. Kiitos! Upeita ovat. Olisinpa päässyt paikan päälle.

  ReplyDelete
 12. Jälleen kerran upea näyttely ja arvaa harmittaako kun en ole siellä! Voin vain odottaa että pääsen vihdoin ripustamaan aiemmin hankkimani ihanuudet kotimme seinille. Järjestäthän sitten joskus näyttelyitä SUomessakin? :-)

  ReplyDelete
 13. Olen säännöllisesti piipahdellut seuraamassa otoksiasi. Nämä olivat pehmeän puhuttelevia kokonaisuuksia. Kiitos näyttelystä.

  ReplyDelete
 14. Hieno näyttely, hienot kuvat! Olisipa mukavaa, jos olisi päässyt näkemään ne ihan "livenä", pääsisivät vielä paremmin varmasti oikeuksiinsa. Jollain tavoin näyttävät niin kovin esineiltä, konkreettisilta nuo kuvat, ja täällä koneen ruudulla niitä ei voi nähdä kolmiulotteisesti. Tekisi mieli hypistellä, ottaa käteen.

  Sitä tässä eniten ihmettelen, että kuinka kukaan pystyy pitämään näyttelyn kotonaan? Kuinka ihmeessä jossain on niin selkeää? Mihin olet piilottanut kaikki "roinat" vai oletteko niistä vapaita? :)

  ReplyDelete
 15. Lämmin kiitos kaikille näyttelyn katsoneille sekä kommenteista!

  Kattomeri oli oikeassa näyttelysskin vierrailleiden suokikki, ja myin sitä peräti kolme kappaletta. Se onkin aika komea, neliömetrin suuruinen ja sopii monensävyisiin koteihin.

  Kuvat on tulostettu kankaalle, joka on pingotettu paksuihin taulunkehyksiin. Reunat maalasin kuvaan sopivalla värillä, akryylimaaleilla. Osa kuvistakin näyttää livenä melkein maalauksilta!

  Mikäli joku on kiinnostunut oikeasti ostamaan kuviani, niin lähettäkää meiliä ja laitan sähköpostilla kuvia. Voin sitten itse esineet tuoda mukananani joululomalle saapuessa (19.12) ja laittaa Suomen postilaitoksen kuljetettavaksi. Hinnat ovat 30 eurosta ylöspäin.

  Kotiäyttely toimii tällaisessa kiinalaisessa vuokrakämpässä ihmeen hyvin. Meillä on valtavasti kaappitilaa, joten sellaisia nurkissa pyöriviä "rullia ja kasoja" ei pääse syntymään, ja ns. koriste-esineitä ei meillä oikeastaan harrasteta, muutamaa kipsipäätä (Beethoven ja oisko Voltaire) lukuunottamatta. Näyttely on myös hyvä syy laittaa lapset keräämään roippeensa pois alakerrasta ja yläkerran yhteistilasta, jolloin jäljelle jää vain huonekalut, lamput ja huonekasvit. Täällä on myös niin tolkuttoman pölyistä (=likaista), ettei roinaa kannata esillä pitää, menee pilalle vaan.

  ReplyDelete
 16. Kiitos!
  Kuva nauravasta miehesta on niin mahdottoman positiviinen kuva. Sinulla on hyvat silmat nakemaan kaunista Kiinassa:-)
  Pia

  ReplyDelete