Tuesday, August 19, 2008

Uusi ura?


Työn ohessa olen kuunnellut radiota. Jo puoleen päivään mennessä olin kuunnellut jännittäviä tutkimustuloksia katsekontaktin merkityksestä vauvan kehityksessä, seurannut saksofoninsoittotuntia sekä paljon muuta. Inspiroiduin, mietin mitä uutta voisin tänään kokeilla. Ja pian ajatus kehittyi ja pidin pienen tauon kirjansidonnassa.


Muotikuvaus ja mallina olo. Ihan vaatimattomasti, molempia samanaikaisesti.

Niin, eihän nämä otokset mitään Vogue-tavaraa ole, mutta sain haukattua samalla raitista ilmaa, todettua ettei ulkona enää sada ja seuraavaksi jaksan paremmin jatkaa pakertamista.


Seuraavaksi voinkin syventyä pohtimaan, olinko parempi valokuvaajana vai mallina!

Kaikki mukaan kokeilemaan jotain uutta!

16 comments:

 1. Olitko valokuvaaja ja malli yhtaikaa? Hyvin onnistui kummatkin!
  Ihastelen asuasi, aika kälee!

  Mun kokeilut osuu nyt keittiön puolelle, olen innoissani kreikkalaisista resepteistä ja elisestä onnistumisesta, joten lisää uusia ruokalajeja ainaisen pastan tilalle täällä luvassa.

  ReplyDelete
 2. Liivia, juu, itselaukaisija piipitämään ja ryntäys stagelle. Minähän olen sellainen monitoiminainen, voin tehdä vaikka kolmea asiaa samanaikaisesti.

  Kreikkalaiset reseptit ovatkin jääneet hieman taka-alalle tässä 20 vuotta jatkuneessa italialaisen keittiön buumissa. Kerrothan parhaat palat reseptin muodossa!

  ReplyDelete
 3. Kirjansidontaa, vau! Se ei olekaan mitään ihan helppoa hommaa, on tullut itsekin joskus kokeiltua.

  Muotikuvat näyttävät oikein hyviltä :)

  ReplyDelete
 4. Hei tämänhän oliki hauska vinkki, en ole vielä uuden kameran itselaukaisijaa kokeillut, en ole vielä sitä kyllä edes löytänytkään.

  Mutta kyllä näiden kuvien perusteella sulla olis taipumusta ihan kameran eteen tai taakese. Mielenkiintoinen editoriaali, vai miten sen suomeksi sanoisi. ;)

  ReplyDelete
 5. Teitkö klapitkin siinä sivussa?

  Mahtava oranssi.

  ReplyDelete
 6. Hienoja kuvia! Mitä uutta sitä itse kokeilisi..? No, minulle on blogin pitäminenkin vielä aika uutta, vaikka olenkin kovasti sinne kirjoitellut. Ja samalla muuten -suureksi yllätyksekseni- innostunut kovasti valokuvaamisesta.

  ReplyDelete
 7. Paperisydän, taidekirjansidonta on "se" mun juttu, mutta nyt kyse on ihan puhtaasti tilaustyönä tehtävästä urakkaompelusta. Mites sitä kirjanidontaa analysoisikaa, ööö, materiaalien yhdistämistä huolellisesti liimaten ja tasaisesti ommellen. Iiihana, liian pikutarkka ei voi olla.

  Itkupilli, tämä oli myös minulle ensimmäinen kerta kamerani itselaukaisijan käytössä. Piti ihan manuaalista katsoa miten tapahtuu!

  Merja, heh, olisinpa tehnyt. Tekisi ihan hyvää vähän huitoa, siitä hartiatkin pehmenisivät.

  Katilei, jotenkin sitä on liian varovainen uuden edessä. Harvemmin tulee heittäydyttyä. Minäkin rupesin jotenkin muotojani häpeilemään ja kaikinpuolin ujostelemaan klapien eteen hilpastessani kameran piipittessä, sen sijaan että olisin antanut ihan kunnolla palaa. Aivan kuin joku olisi ollut puun oksalla pisteyttämässä kokeilua.

  ReplyDelete
 8. Kiitos ideasta! Itselaukaisija kokeilematta vielä uudessa kamerassa;-)

  ReplyDelete
 9. Hienot värit kuvissa! Resepteistä puheenollen, vietin eilisen illan internetistä hyviä ruokaohjeita etsien. Tälläiseltä sivustolta löysin ihania kreikkalaisia ja intialaisia ohjeita: www.bigoven.com

  ReplyDelete
 10. Hohoo, ei pitäisi yllyttää! Innosta pihisten itselaukaisijaa kokeilemaan, ei ole tullut kovastikkaan käytettyä. Voi tulla erikoisia otoksia, mutta jotain uutta.
  Opinnoissa ainakin näin alkuvaiheessa tuntuu että uutta asiaa kaadetaan niskaan ihan saavi kaupalla. Ei kaikki imeydy, onneksi sentään jotain.

  ReplyDelete
 11. Ah, nyt löysit oikean itselaukaisimen suurkuluttajan! Paheeni varmaan, siis otan mieluusti kuvia itselaukaisimella, enkä aina edes itsestäni. Tykkään niin kamalasti suunnittelemattomuudesta, yllätyksellisyydestä.
  Eli taidanpas yrittää. Hauskaa.

  ReplyDelete
 12. Hei oranssinen ystäväni,
  iloisia vikoja Suomen lomapäiviä! Me suuntaamme laivalle & autobaanoille huomenna.
  Bisous,
  Kaisa&poppoo

  ReplyDelete
 13. Hei oranssinen ystäväni,
  iloisia vikoja Suomen lomapäiviä! Me suuntaamme laivalle & autobaanoille huomenna.
  Bisous,
  Kaisa&poppoo

  ReplyDelete
 14. Taidat olla hyvä sekä valokuvaajana, että mallina!
  Hauska tämä laukaisemasi mallibuumi!

  ReplyDelete
 15. Kiitos mahtavasta ideasta sen alkuunpanijalle! Itse bongasin jutun Liivialta, ja eksyin sitä kautta myös tänne sinun blogiisi.

  Tein toki aiheesta myös oman versioni, ja jotta kunnia ajatuksesta tulisi sille, jolle kunnia kuuluu, lisäsin blogiini linkin tähän sinun tekstiisi. Jos se ei sovi, ilmoitathan=)

  ReplyDelete
 16. Jee !!!!!! Ja nyt vielä videobloggaamaan...

  =P

  ReplyDelete