Saturday, August 9, 2008

Kukin tyylillään / Wedding

Tänään on kesän toiset häät. Perhepiirissä, anoppilan pihalla, omenapuun alla. Keskimmäinen odottaa malttamattomana "pienen morsiusneidon" tehtäväänsä. Äiti tässä hermoilee saako aikaiseksi juuri oikeanlaisia kampauksia tyttärille, toiveet ovat kovin haastavia. Itsellä riittää vahalla kohentaminen.

5 comments:

 1. Jo toiset häät!
  Onnellista väkeä teillä lähipiirissä!

  Oma asusi näyttää huisin tyylikkäältä.

  Multa ei onnistu kuin saparot ja väärinpäin tehdyt letit, mitä kampauksiin tulee. Omalle vappuvihkalle ei tarvitse tehdä muuta kuin pestä ja antaa kuivua. (tai siis ehkä tarvitsisi!?)

  ReplyDelete
 2. Onkos tyttärien koltut löytyneet Pekingistä? Minä kiikutin sieltä meidän neiteille muutamat mekot. Kokojen arviointi oli kyllä sikäläisellä asteikolla vähän haastavaa..

  Meidän esikoisella on valtavasti tukkaa. Siitä loihtisi vaikka mitä kampauksia, mutten minäkään oikein osaa. Useimmiten nykyään saa juosta hiukset valtoimenaan (aina takussakin), koulun alkaessa joudumme kait vähän ryhdistäytymään..

  ReplyDelete
 3. Voi, että mitä mekkoja!!!! Mä kyllä välillä kateellisena ihailen ystävien tyttärien mekkoja... Ei tuolle pikkuviikarille voi mekkoa laittaa, vaikka joskus salaa tekisi mieli kokeilla joten söpöä mekkoa edes hetkeksi päälle... Ehkä sitten toinen lapsi olisi tyttö? ;)

  Kiitos avuntarjoamisesta! Mies on menossa viikon päästä käymään ja katsoo varmaan joitain asuntoja. Tulee sitten takaisin ja syyskuun puolessa välissä saavumme koko poppoo paikalle. Lähinnä mulla pyörii mielessä saasteet ja vesi. Mietityttää miten meidän viikari pärjää...

  ReplyDelete
 4. Todella kauniit mekot ja äidinkin asu varsin tyylikäs!

  ReplyDelete
 5. Häät, ja toiset jo tämän kesän aikana?! Onnekasta tosiaan, sitä hää juttua taitaa olla ihan ilmassa teidän tuttavapiireissänne?
  Minä kuulin tänään iloisia uutisia ensi vuoden syksyksi. Hyvien ystävien häät! Onnea, ihan pihisen innosta päästä auttelemaan häähummailussa.
  Kauniit mekot tyttärillä, ihanasti kaikki erilaisia, mutta kuitenkin ihan selvästi siskosten mekot!Pitäkäähän hauskaa ja tanssikaa paljon!
  Hip hei häät on ihania!

  ReplyDelete