Friday, July 18, 2008

Sadepäivänä / The finnish summer...


Sadepäivän ratoksi viisi äitiä kokoontui suunnittelemaan edessä häämöttävää "naisten villiä viikonloppua". Syntyneestä ostoslistasta ei herkkuja puuttunut...


Seuralaisinaan äideillä oli, luonnollisesti, kymmenen keskikokoista sekä pientä prinsessaa ja prinssiä. Jäätelölahjonnalla saatiin taloon hetkellinen rauha.

Olipa mukavaa tavata niin monia kivoja ihmisiä kerralla, ilman sen kummempaa ohjelmaa ja järjestelyä, ilman syntymäpäiväsankaria tai pakettipaniikkia. Lisää tällaista!

---------

...is wet and we seem to spend most of our days inside. What a pity!

When five mothers gather together with their ten children, you can imagine how noisy it gets. Well, ice cream helped a little for a second. That's when the mothers planned their "wild weekend". I'll report about that on Monday!

2 comments:

  1. Ihanat, paljon kertovat kuvat!

    Meillä menee aina vaikeaksi vieraiden haaliminen tänne meille, tuttavapiirini ihmiset ovat järjestäin autottomia ja tuota riistobussia eivät suostu käyttämään. Onneksi jotkut rohkeat tulevat joskus sentään!

    ReplyDelete
  2. Hihi, jatskilla voi saada ihmeita aikaan - vaikka ulkona sataisikin, eika se ole aivan sama kuin soisi lampimassa auringossa penkilla heilutellen pienia jalkoja ilmassa.

    Pida hauskaa siis 'on your wild night out' :)

    ReplyDelete