Monday, July 21, 2008

48h


Malttamattomat valmiina.


Vauhdikkaat matkalla.


Villit ostoksilla.


Ihanat rannalla.


Rentoutuneet aamiaisella.

Siskonpeti, kaksi vuorokautta, viisi naista, yhdeksänkymmentä keskustelua, 150 naurua.

Onnen tytöt kun meillä on toisemme.

--------

Today I am thankful to have girlfriends. We had the best possible weekend together, only us, the girls. Maybe not so wild, but relaxing, beautiful and delicious.

8 comments:

 1. Kuulostaapa ihanalle ja rentouttavalle sinun viikonloppusi.

  ReplyDelete
 2. Hienoja kuvia; teillä on ollut vanhanajan teemaa, olette hienolla autollakin ajellet? Ihnat naiset rannalla - ja kaupungissa!
  Hienoa!

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihanaa ja ihanassa kaupungissa ihanalla rannalla! Olet onnentyttö. :)

  ReplyDelete
 4. Sinulle on jotain blogissani!

  ReplyDelete
 5. Onnen tytöt tosiaan! Mahtava meininki, ja hieno raportti!

  Ja mitkä ajohanskat.

  ReplyDelete
 6. Kesiah, tuota kaikkea se todellakin oli. Nyt taas jaksaa tätä kotikaaosta.

  Sooloilija, varsinaisena teemana taisi olla viettää villi ja (perheistä)vapaa viikonloppu. Mutta kun tarjoutui tilaisuus lainata erään exän ameriikanrautaa, niin tottahan toki puimme mekot, huivit ja aurinkolasit päällemme. Käänsimme katseita ja se tuntui ihmeelliseltä!

  Marita, ihana kaupunki tosiaan tämä Porvoo. Jollei päästä kunnallispolitiikkaa päälimmäiseksi mieleensä. Onneksi siitä ei tällaisella kesäasukkaalla ole pelkoa. Nuo muut ovat ympärivuotisia asukkaita...

  Pilli, lämmin kiitos kunniasta! Ilahduttaa tuollainen. Valitettavasti olen tosi saamaton jatkamaan näiät, katsotaan josko nyt saisin aikaiseksi! Kiitos vielä kerran.

  Liivia, ajohanskarouvalla on käsittämätön varasto rekvisiittaa. Mistä lie haalinut, mutta tilaisuus kuin tilaisuus, on hän tiptop. Osasi ajaa mys hienosti tuota eksoottista rokkiautoa. Päästiin perille mökille ja takaisinkin!

  ReplyDelete
 7. Hei Vilijonkka! Löysin juuri blogisi ja ihastuin: upeita kuvia ja mukavaa luettavaa niin kotimaasta kuin vähän kauempaakin... täällähän pitää ruveta piipahtelemaan! Iloista kesää ja varohan mäntysuopaa :D

  ReplyDelete
 8. Virva, hauskaa kuin eksyit luokseni. Tervetuloa vastaisuudessakin.

  ReplyDelete