Thursday, July 31, 2008

Auringonpimennys? Who stole the sun?


En ole muistanut koko kesänä ostaa aurinkorasvaa, mutta emme myöskään ole palaneet. Auringonotto oli eilisen leikin teemana ja se sujui loistavasti, kunhan ensin peiteli itsensä lämmittävillä pyyhkeillä...


Rannassa vieraillut joutsen jätti tervehdykseksi Cillalle yhden sulan. Kauniin ja valkoisen.

6 comments:

 1. Muistan itsekin opstimistisena lahteneeni kimpsuineni ja kampsuineni rannalle uimaan...Siella sitten holmoina istuttu aurinko pilvessa ja mietitty mihin se kesa on mennyt. ;) Ihanan muiston tyttaresi sai kuitenkin joutsenelta. Eli ei hassumpi rantaretki.

  Toivottavasti saatte sinne viela jossain vaiheessa edes vahan aurinkoa ja helletta. ( Ps. Eikos se teidan Isantanne palaa huomenna? Miten olette aloittaneet valmistelut isin kotiin paluuta varten? Meilla ainakin jannitys nousee paivan mittaan ja ollaan ihan onnesta hyppivia kun se sitten sielta lopulta tulee kotiin ) ;)

  ReplyDelete
 2. Mulle tuli tuosta yläkuvasta mieleen kolmen vuoden takainen retki ystäväperheen kanssa Yyteriin. Olimme varanneet kaksi mökkiä, meidän perheelle toinen ja toisille toinen. Olimme niin innoissamme miten sitten rannalla ollaan päivät ja illalla istutaan "lämpimässä kesäyössä" mökin terassilla.
  Kutut!
  Viltit eivät riittäneet siellä biitsillä kaikkia pitämään lämpimänä ja kesäiltakin oli vain hyttysiä,...tana.

  ReplyDelete
 3. M'man, jos aivan rehellisiä ollaan, en kaipaa tämän enempää lämpöä, sillä sitä on luvassa ihan riittämiin kotiin palatessamme. En sen lisäksi ole koskaan nauttinut "auringonotosta", siki tuntuikin niin kummalliselta tuo lapsien leikki.

  Isukki tulee tosiaan huomenna, mikäli Finnair suo. Ei meillä lapset erityisemmin sekoile, mutta itsestäni olen huomannut, etten jaksa enää viimeisinä päivinä ennen puolison tuloa "kasvattaa" lapsiani. Jätän ikäänkuin hänellekin jotain selvitettävää.

  Violet, toistaiseksi pelkät pyhkeet ovat riittäneet. Se on sikäli mainio juttu, sillä meillä ei edes ole vilttejä täällä!

  ReplyDelete
 4. Loikoilla noin meren rannassa, oi!

  Minä en suostu käyttämään aurinkorasvaa (paitsi jossain välimerellä talvivaatteista tulleelle iholle), mieluummin suojaan muuten. Yleensä niin että vältämme 11-14 välisen ajan auringossa. Siksi vissiin rannalla ei olekaan ikinä enää ketään kun me menemme.

  Sulat on kyllä upeita.

  ReplyDelete
 5. Yosemiteen olisi tarkoitus tulla...Tai ainakin se on tavoitteena, kun alueeseen ihastuttiin. Toivottavasti sieltä löytyy joku mukava pieni mökkönen meitä kolmea varten. :)

  Ehdottomasti otan yhteyttä. Tuttuja ei sielläpäin ole ainuttakaan. Miehellä tietenkin koko konttori täynnä kamuja, jos heitä kavereiksi voi vielä kutsua...

  ReplyDelete
 6. Mimosa, kivaa, tervetuloa, toivotaan parasta asunnonetsinnässä! Te kolme, tarkoittaako se kolmas lasta, papukaijaa vai ompelukonetta? Jos lasta, niin jo nyt utelisin: ikä, sukupuoli, tuleva koulu???

  ReplyDelete