Monday, July 14, 2008

Iloisten kenkien juhla / Smiling shoes in a party


Jo matkalla palokunnantalolle niitä alkoi näkyä. Hauskoja, persoonallisia ja hyväntuulisia kenkiä. Ne viipottivat mukulakivillä vieden ystäviä ihanaan kesäjuhlaan. Mitäpä juhlista löytyi?


Morsiamen punavihreät balleriinat.


Ujot tanssijalat vanhasta kaupungista.


Hurjalla vauhdilla vilettävät lipokkaat.

Näissä häissä ei paljoa istuttu, vaan iloiset kengät veivät kansan tanssiparketille pyörimään. Kukin tyylillään ja jopa minä tanssin!

4 comments:

 1. Näyttää hulvattomilta häiltä, juuri sen laatuisilta, joissa itsekin mieluustin joraisin. Ei mitään piukeaa ja tekorailasta barbietouhua, jollaisia useat häät ovat. (käyn kuvaamassa häitä, tuttuja ja tuntemattomia, mutta vieraana en ole ollut yksissäkään kymmeneen vuoteen)

  ReplyDelete
 2. Nämä häät olivat tosiaan hulvattomat. Ne olivat myös perheen läksiäiset, koska ovat muuttamassa Afrikkaan. Vieraina oli ainoastaan kavereita, jolloin kaikki sukulaistätijäykistely jäi pois. Jatkot olivat jatkuneet peräti puoli kuuteen... minä tipuin pois kelkasta jo yhdeltä!

  ReplyDelete
 3. Oliko myös Monsieur paikalla, ja muistiko että valssi tanssitaan parin läpi? Kävimme nimittäin joissain juhlissa Otaniemessä tanssiteknistä keskustelua viime vuonna...

  Teillähän on kohta jo runsaasti tuttuja Afrikassa. Tehkää turnee!

  ReplyDelete
 4. Mosieur on vaitettavasti koko heinäkuun Kiinassa maakuntakierroksilla, joten olin bilettämäsä vallan yksinäni. Ja mitään valsseja ei ollut, vaan bändi, jolla oli aivan hullu nimikin tosin jo unohtunut, soitti sellaista modernimpaa, mutta kovin mukaansa tempaavaa... öööö... oisko gruuvia tai soulia tai housea tai kaikkien sekoitusta. Aivan mahtavaa kuitenkin.

  ReplyDelete