Saturday, September 29, 2007

Muotitietoinen vieras


Meidän kotikampaaja on varsinainen taiteilija, ideoita ja menoa riittää. Elämänkumppaninsakin on hieman eksoottisempi. Viimeksi Lord B pääsi mukaan kotikäynnille. Siinä tuo katon rajasta katseli napsimista ja lopuksi lennähti tarkastelemaan lopputulosta lähemmin olkapäälleni, ei edes kakkinut selkääni.


Tämän päivän Figaro Madamessa oli, kuten aina, paljon muotikuvia. Ja kuinkas ollakaan sain huomata meillä olleen varsin muotitietoinen kyläilijä. Viimeisintä huutoa Keski-Euroopasta, nyt keikkumaan oven päälle! Saatte uusia näkökulmia elämään.

5 comments:

  1. Nauroin ääneen. Meidän muovipuristehöttöovet eivät kyllä kestäisi moista sirkustelua. Pikku merirosvoni varmaan pökertyisi riemusta, jos meillä kävisi papukaija.

    ReplyDelete
  2. Eilen kun tulin ruokakaupasta löysin kadulta kirkkaanvihreän sulan. Ajattelin ensin että se on värjätty, mutta tulin siihen tulokseen että se on tippunut joltakin muotitietoiselta keikkujalta ihan oikeasti.

    Kummitädilläni oli muinoin undulaatteja. Ne päästettiin välillä asuntoon vapaasti lentämään. Kun tuli kiinnioton aika, käytettiin lippalakkeja, joihin linnut napattiin heti kun ne erehtyivät muotitietoisesti kyykistelemään mihin hyvänsä.

    ReplyDelete
  3. Minäkin haluan olla muotitietoinen papukaija! Tai muuten vain istumaan oven päälle. Jotain erikoista pitäisi keksiä, että saisi vähän potkua tähän synkkään syksyyn.

    ReplyDelete
  4. Ipi, onhan vakuutukset kunnossa?!

    ReplyDelete
  5. Pitänee tarkistaa se ensin :)
    Kotivakuutus ei taida kattaa katosta pudonneiden vammoja?
    Ovet on onneksi puuta. Saranoiden kestävyydestä en voi olla varma.

    ReplyDelete