Wednesday, September 26, 2007

Bloggausikkunan näkymät

Pitkällisen harkinnan jälkeen saan aikaiseksi vastata haasteeseen esitellä kansalle bloggausmaisemani. Teatterikiikarit esille, sillä tutkittavaksi tulee monta pientä ja tuhruista kuvaa ruokasalin ikkunasta. Siinä ikkunaovien kupeessa, verhon vieressä nurkassa pikkuruisen sivupöydän äärellä naputtelen. Hyvä paikka. Tässä näkymä


aamupäivällä,


alkuillasta,


oikealle,


vasemmalle,


ylös


ja alas.

Sauraavaksi haastan Tiitan Vietnamista väläyttämään bloggausmaisemansa ja paljastamaan, blogataanko sitä töissä vai kotona...

6 comments:

  1. Hehee, aidosti kotona. Arvaa miksi - tyokoneessa ei ole ä ja ö
    -kirjaimia...

    ReplyDelete
  2. Ah mitkä bloggausmaisemat! Tuohon edelliseen keittiöjuttuun,ilahduin kun joku ajattelee samoin!Minäkään en tarvitse viiden metrin kaapistoja (eikä sellaiset edes mahtuis keittiööni)Avohyllyjä täälläkin on ja yksi alakaappi. Hyvin pärjää, tosin työskentelypintaa saisi olla hiukan enemmän. :)
    Yrttipuutarha näyttää kauniilta.

    ReplyDelete
  3. Mukavaa kun pääsi täällä työpäivän keskellä hetkeksi Pariisiin, kiitos! (Tämä bloggausmaisema täällä töissä: värikäs pihlaja ja sen takana jalkapallokenttä, sen takana metsä. Vähän ankeaa...)

    ReplyDelete
  4. Perusteellisesti esitellyt bloggausmaisemat. Vielä kun olisi nähnyt ne ikkunaovet.. Nimim. ei koskaan tyytyväinen ;-)

    ReplyDelete
  5. Kiitos kuvista. Ihan aistii suurkaupungin äänet. Ei vielä ruska ole iskenyt Pariisin puihin. :)

    ReplyDelete
  6. Mukavia näkymiä sinulla. Joko kävit katsomassa omat bloggausnäkymäni? Ja kuka on Tiitta Vietnamista? Onko minulla "naapurissa" joku bloggaaja?;)

    ReplyDelete