Tuesday, June 7, 2011

Kurkistuksia

Päätin nostaa kurkistukseni arvoiselleen tasolle. Vaikkakin ne ovat vain pikaisia, ohikiitäviä hetkiä ovat ne kuitenkin tärkeä osa elämääni, tätä ihan oikeaa arkea ja juhlaa. Niihin sisältyy paljon kauneutta, vaikken aina edes näkemääni ymmärrä. Eikä uteliaisuuteni myötä syntyneet kohtaamiset muuta minua kiinalaiseksi. Mutta nämä kokemukset ansaitsivat minusta ihan oman näyttelynsä. Pienten hetkien värejä, materiaaleja, ääniä ja hajuja.

Kurkistuksia, olkaa hyvät:
Työhuoneeseen pääsivät esille Hullunkuriset perheet. Niitä Kiinassa riittää, kuten alla olevat Tuunaajat, Punaiset ja Perinteiset sekä monet muut.


Ruokasalin puolelta löytyy lisää kurkistuksia.


Tarjoamuksina kansainvälisesti belgialaista suklaata, ameriikkalaisia shipsejä, japanilaisia wasabi-palleroita sekä kotimaisia pähkinöitä. Sekä chileläistä kuohuviiniä ja jääkahvia.Taustamusiikkina tänään salamointia, huomenna ehkä linnun laulua. Näyttely avoinna vielä huomenna keskiviikkona Yosemitessä 11-21, tervetuloa!

15 comments:

 1. Sinä olet todellakin osannut ottaa Kiinasta oikean siivun itsellesi ja osaat tarjoilla sen myös meille! UPEAA! Ja kiitos!

  ReplyDelete
 2. Todella tyylikästä! Olisin jälleen niin mielelläni paikan päällä avajaisissa! Minulla on monia suosikkeja, mm. satulat.
  Kiitos!
  Halauksia,
  Kaisa

  ReplyDelete
 3. Kiitos luvastasi saada kurkistaa kiinalaiseen elämääsi. Upea näyttely. Harmi, etten pääse paikan päälle kurkistamaan tarkemmin.

  ReplyDelete
 4. Wau,hienoa taasen:D!Tuttuja maisemia ;)

  T:Sanna

  ReplyDelete
 5. Moi!
  Onko mahdollista tilata kuvista? Kai niin oli viimeksi. Minua kiinnostaisi ne punasävyiset pyöränistuimet, ja myös musta-harmaasävyiset. Mahdollisesti myös sinisiä/turkoosia.
  Saisinko siis vähän lisätietoja?
  Kiitos.
  Laitan spviestiä.
  Siis muutenkaikki näyttä ihanalta, näin kaukaakin!

  ReplyDelete
 6. Hieno näyttely, kiitos, että siihen voi etäosallistua. Toivottavasti tuot työsi joskus Porvooseen - lomanäyttelyyn:).

  ReplyDelete
 7. Liivi, kiitos kovasti kauniista sanoistasi!

  Kaisa, kiitos. Satulosissa on minusta tiettyä hilpeyttä. Olen tässä miettinyt, että pitäkkin kesällä katsella suomalaisiakin satuloita sillä silmällä. Millaisia persoonia sieltä löytyy?

  Kimmo, me vähän puolin ja toisin emme pääse toistemme näyttelyihin, harmi. Matka on pitkä.

  Sanna, kiitos! Ei olla tosiaan vaihdettu järjestystä sitten käyntinne. Keäsn jäkkeen täytyy kyllä saada jotain tehdä.

  vanda, totta kai! Toimitan töitä mielelläni joko postilaitoksen avulla tai kuriirin postina. Viikon päästä lennetään kesälomalle Suomeen, joten ennen sitä pitäisi tietää miten ja mihi kuvat olisivat matkalla. Profiilin mukaan olet Kiinassa? Perheitä löytyy myös Disco Siskokset, Urbaanit Ekot, Hienohelmat sekä Parhaat ystävykset. Odottelen meiliäsi.

  Marja B. kesänäyttelyä olen toki harkinnut, mutta mistä lie kiikastaa kun en ole saanut aikaiseksi järjestää. Tai kyllä yhden syyn tiedän: On kovin vaikeaa päättää mitä Suomessa Kiinasta haluaisin näyttää, kuvia on niin valtavasti, näyttelyitä täälläkin ollut jo viisi, missä näyttely olisi...

  ReplyDelete
 8. Minä olen tämän blogin kautta tutustunut sellaiseen Kiinaan, jota en ole tiennyt olevan olemassakaan. Kaunista, yllättävää, hauskaa ja rosoista. Harmi, että näyttely on siellä Kiinassa :) Mutta onnittelut! Sinä olet niin taitava.

  ReplyDelete
 9. Harmittaa, kun en pääse paikan päälle ihastelemaan näyttelyä :( Kiitos kuitenkin tästä etämahdollisuudesta!

  ReplyDelete
 10. Minä kannatan myös lomanäyttelyä! Viiden näyttelyn parhaat ja paikka voisi olla vaihteeksi vähän julkinen...Paahtimo!? Nyt töpinäksi, jos voin täällä päässä tehdä etukäteisjärjestelyjä, anna kuulua! T2

  ReplyDelete
 11. Huikeita kuvia! Kiitos!

  Terhi

  ReplyDelete
 12. Aivan mahtavia tauluja taas kerran ja niin hellyttäviä nuo koristeelliset pyöränsatulat!

  Tulisimme oikein mielellämme katsomaan kesänäyttelyä täällä Suomessa :-)

  ReplyDelete
 13. Kannatan myös kesänäyttelyä- kuvasi ovat niin loistavia. Kiitos tästä!

  ReplyDelete
 14. Kiehtova, monisäikeinen näyttely! Kutkuttaisi kovasti päästä näkemään oikeasti, ilmoittaudun myös katsomaan lomanäyttelyäsi Suomessa!

  Kovasti, kovasti haluaisin nähdä sinut kesällä!

  ReplyDelete
 15. Moikka pitkästä aikaa :)

  Teillä on todella kaunis koti Pekingissä ja aivan upeita tauluja! Harmi kun ei pääse lähemmin ihastelemaan ja suunnittelemaan, olisivat ihania sisustuksessa.

  Oikein ihanaa kesää täällä kotosuomessa!

  ReplyDelete