Tuesday, October 7, 2008

Minun tapani ja muiden tavat

Puoli vuotta on vierähtänyt Pariisista muutosta. Paljon on ehtinyt tapahtua, toisaalta tuntuu kuin olisimme olleet siellä ihan viime kuussa. Vaikka muutto pois suurkaupungin vilinästä oli helpotus niin aina välillä pieni ikävä vaivaa. On ikävä tunnelmia, leipomon tuoksua, Keski-Euroopan kirkasta valoa, tyylikkäitä näyteikkunoita, ystävistä nyt puhumattakaan!


Kokosin ikävää helpottamaan seinällisen Ranskaa, minulle vaikuttavimmat ja läheisimmät muistot. Vanhoja postikorttikuvia Pariisista ja Bretagnesta sekä omia maalauksia parvekekaiteista.


Näin muuttui "konttori" kodikkaaksi ja Eurooppa hieman läheni. Samalla haluan muistuttaa itseäni muistojen arvokkuudesta.

--------

Sitten talonyhtiömme klubitalon pihalle tutkimaan hieman erilaisia tapoja: Mihinpä käyttivät kaksoishäitään viettävät pariskunnat etukäteen otettuja hääkuviaan?
Pihan koristeluun tietenkin, muistuttamaan keitä oikein juhlitaan. Jokainen pienikin puu oli saanut pidelläkseen valokuvaa hymyilevistä pariskunnista. Eipä tullut itselle moinen mieleen, silloin muinoin! Oli vain tylsästi vuorenkilpeä pöydillä.

3 comments:

 1. Auttaisikohan tuollainen eurooppaseinä omaa kaukokaipuutani yhtään?

  Olipa erilainen hääkoristelu tosiaan! Mutta miksipä ei? Saivat varmaankin antaa vieraille kiitoskortitkin mukaan jo häissä..

  ReplyDelete
 2. En voi tajuta miten olet osannut maalata noita parvekkeita niin taidolla.
  Hienoja ovat.
  Ja hmm...merkillinen tuo koristelujuttu häissä, mutta ei pöllömpi.

  ReplyDelete
 3. Niin hienoja nuo sun maalaukset, juuri tänä aamuna kulkeissani ajattelin, että pitäisi muutama kuva ottaa noista ovien metalliritilöistä, kun ovat joskus tosi upeita...ja niissä on yllättäviä yksityiskohtia.

  ReplyDelete