Tuesday, October 28, 2008

Juhlittu on, juu

Ensimmäistä kertaa elämässä hyväntekeväisyysjuhliin... Valmistauduin tilaisuuteen huolellisesti; googlasin 1920-lukua kaksi viikkoa putkeen, kaksi päivää kiertelin silkkimarkkinoita ja viikon odotin jännittyneenä kuinka ompelijatar sai piirroksistani selvää.
Lopputulos ei nyt ollut aivan täydellinen, mutta pieni lainehtiminen saumoissa ei pahemmin tuntunut illan menoa hidastavan. Kotiin taisimme palata aamun puolella ja monta uutta tuttavaa rikkaampana.

12 comments:

 1. Kyl on ihana kangas, ja hyvältä näyttää muutenkin! Jalkineista päätellen syksy ei ole vielä kovinkaan pitkällä:)

  ReplyDelete
 2. Niistähän kankaista tuli oikein kiva leninki! Ja helmet vallan kruunaa asun. Millainen laukku/pussukka sulla muuten oli? Ja et tainnut olla avojaloin kuitenkaan.. ;)

  ReplyDelete
 3. Ihan oikeasti katsoin, että sulla on jotkut kultaiset nirunarusandaalit. Onko liian hyvä mielikuvitus vaiko loputkin näkökyvystä lähteneet...

  ReplyDelete
 4. Hieno asu!
  Ja vautsi, kuulostaa niin YLELLISELTÄ tuo "ompelijani", siellä sekin taitaa olla hiukan mahdollisempaa taloudellisesti kuin täällä lännessä. Oliko helppo ajatella teettävänsä sen sijaan että olisit itse ommellut?
  Olivatko muutkin vieraat paneutuneet aiheeseen yhtä huolella?

  ReplyDelete
 5. Liivia, syksy ei ole kovinkaan pitkällä, mutta uhkaavasti kylmenee! Nirunarukengät, ehei.

  Miao, pusukka oli siis samasta kankaasta, tuosta kiemurakuviollisesti. Pyreä, naruilla suusta yhteenkurottava. Näytän sulle seuraavalla keralla.

  Pensastasku, eikös vain!

  Tiinar, kiitos.

  Pipuu, kaikkeen tottuu, myös ompelijattaren käyttön. Vaikka harkitsinkin itse koltun ompelemista, mutta jotenkin tuntui niin kiireiseltä, eikä ole ketän joka olisi voinut auttaa sovittamisessa, joka ilman kaavoja ompelemisessa helpottaisi.

  Suurin osa oli paneutunet kivasti asuihinsa. Paljon sulkia ja charlestonasuja. Kaikilla miehillä smokit, tosi komeaa.

  ReplyDelete
 6. Hei vaan Vilijonkka. Löysin sinut blogilistalta ja lisäsinpä heti blogilistaani.

  Kivoja kuvia juhlaan valmistautuvasta sinusta. Ja selvästi on ollut mukavat kekkerit!

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  ReplyDelete
 7. Juhliin valmistautuminen on kyllä olennainen osa hienoja Juhlia! Ihanalta kuulosti koko paketti.

  ReplyDelete
 8. Kiva mekko... ja juhlat kuulostivat erityisen hauskoilta!

  Muutammeko sinne teidän kulmille viikonloppuna. Jos näet kaksi blondia ja yhden blondin pienen pojan ihmettelemässä matkalaukkujen kanssa jonkun talon edessä niin vedä meitä hihasta.

  ReplyDelete
 9. Kaunis mekko! Mainitsin töissä huokaisten 20-luvun ja nyt meilläkin on suunnitteilla teemapippalot. Idea sinun blogistasi.Ei hyvätekeväisyyttä mutta omanlaiset pikkujoulut saadaan aikaiseksi.

  ReplyDelete
 10. Sinulle on tunnustus blogissani!

  ReplyDelete