Saturday, May 3, 2008

Ystävällisiä otoksia / A kind holiday


"Kuvatkaa lapsianne." kävi Violetin kehoitus. Juu, parhaani yritän. Monesti vain unohtuu, joten muistutus on paikallaan. Kummallisesti kamera tarkentuu useimmin kiveyksiin, moppisommitelmiin, talovanhuksen, rappioromantiikkaan, tahattomaan rytmiin. Tällä viikolla olen yrittänyt parhaani lasten puuhien dokumentoinissa. Tässä parhaat palat lomalaisista.


Toisinaan tuntuu kuin lapset vain tiuskisivat, isottelisivat, jopa ärhentelisivät toisilleen. Syyttelevät toisiaan ja ovat surullisia. Niinpä julistimme tämän viikon teemaksi ystävällisyyden. Ja kas kummaa, ei tarvitse kuin sanoa: "Ystävällisyyspäivä", niin useimmat tilanteet laukavat ja seuraavassa hetkessä he prillaantuvat yhdessä.


Välillä näinkin. Kyllä äidin sydän lämpenee kaikkien kolmen nukkuessa ja vielä sulassa sovussa. Rasti seinään!

-------

Holiday week. Kindliness has been under rehearsing and we have done quite well. I have as well tried to document girls moments, instead of only stones, plants and old buildings. Have a nice weekend!

6 comments:

 1. Tuopa onkin hyvä idea, ystävällisyyspäivä. Voisiko se olla vaikka ystävällisyysvuosi, heh. Olisi vähän aikaa rauhallista täällä meilläkin.

  Kauniita kuvia tytöistä, varmaan kiittävät kuvaajaa isompana..

  ReplyDelete
 2. Hyvä muistus meille kaikille. Itse taas huomaan Esikoisen vauvakuvista, että olin liian innostunut käyttämään zoomia ja sen aikaisesta kodista ja ympäristöstä ei näy paljon mitään.

  Ystävällisyyspäivälle olisi käyttöä tässäkin perhessä. Taidankin lanseerata sen meillekin. Pian murkkuikäinen on jostain syystä se pahin tiuskija ;(.

  ReplyDelete
 3. Kiva nähdä vihdoin lapsesi!
  Herkkiä kuvia.

  Kyllä lapsia tosiaan kannattaa kuvata, tuota aikaa kun ei takaisin saa.

  ReplyDelete
 4. Kyllä ovat lapset suloisia.....
  Kivahan niitä on kuvata ja kannattaa. Aika menee niin nopeasti, sekä kiva heidän saada nähdä , kuinka se Kiinan aika nyt olikaan.
  Kiva kun ovat terveitä....?
  Olen lukenut niin kauan että en ehdi niin paljoa kommentoida,,,,taas sitten.
  Sinulle ja perheellesi mukatolot ....myös musiikin parissa. Vinnguttaminenhan on tosi jännää, kiinalaisethan ovat erittäin taitavia viulun kanssa.
  Terveiset m a k i

  ReplyDelete