Friday, April 22, 2011

Tapaamisessa

Näin vaihteeksi jotain vallan uutta ajanvietettä puistossa, nimittäin avioliittomarkkinat! Huolestuneet naimaikäisten, mutta vain uranrakentamiseensa keskittyneiden lapsosten vanhemmat ja isovanhemmat ovat ottaneet ohjat omiin käsiinsä. Vävyn tai miniän toivossa ovat värkänneet kyltit jälkeläisistään trategisine mittoineen ja muine tärkeine tietoineen ja saapuneet tapaamaan kohtalotovereitaan puistoon. Leppoisa tunnelma ja hillitty deittikalenterien kirjaamiskuhina täytti laatotuksen. Vaan jotain noloa tilanteessa ilmeisesti kuitenkin oli, sillä kuvaamiseeni suhtauduttiin jollei kielteisesti niin ainakin kylttejä suojellen. Mutta kukapa haluaisi nettiin lapsensa pituuden, painon, saati syntymävuoden?! Kolmekymppinen naimaton on tässä kulttuurissa vanhemmille jo paniikin aihe. Tuoltakohan itseni tulevaisuudessa löydän?

6 comments:

 1. Tihii.

  Enpä usko että pääset etsimään puolisoita. Teidän tyttäristä tulee kilpailu, ovat niin somia..

  ReplyDelete
 2. Voi hyvänen... vähän niinkuin nettideitti sivusto tollailla nurikurisesti...

  ReplyDelete
 3. Mahti-idea! Joka kaupungissa on täälläkin tori, eikun kylttiä rustaamaan :)

  ReplyDelete
 4. Hyvänen aika! Enpä ole ikinä moisesta kuullutkaan. Aika merkillistä, mutta tarkemmin ajatellen ei yhtään eroa siitä, mitä nettideittisivustoillakin pyritään saamaan aikaiseksi.

  Paitsi aika harvan ilmoitusta kai omat vanhemmat väsäävät... :)

  ReplyDelete
 5. Hyvää lankalauantaita!

  On tosiaan touhua:)
  Meillä Suomessa kolmekymppinen naimaton ei taida olla ongelma enää kellekään vanhemmalle, mutta lapseton kolmevitonen on kyllä suuri murhe. Sulhasista ei niin väliä, mutta lapsenlapsia on saatava, sellaista olen ollut huomaavinani.

  ReplyDelete