Tuesday, December 9, 2008

Niksejä ammattilaisilta


Kuten kaikki tietävät on pyörä kaiken kansan kuljin. Ja täällä jos jossain, Hollannin lisäksi, ollaan pyöräilyn ammattilaisia. Tässä reportaasi Niksipirkan pyöräilyosastolle.


Muista hyödyntää pyöräsi kuljetuskapasiteettia! (Klikkaa kuva suuremmaksi.)


Heitä hyvästit mustekalojen hankkimiselle, vanhat kreppisukkahousut toimivat yhtä hyvin.


Kyyditsemistä harrastavat voivat ilahduttaa kuljetettavaa pehmusteella, näin matka sujuu miellyttävämmin.


Ja säästäväisyys ennen kaikkea! Käytä satulasi loppuun niin säästät elämäsi aikana ainakin yhden satulan hinnan.

Iloisia talvipyräilyjä!
Ps. "Ammatilaiset" eivät käytä suin surminkaan kypärää. Muut kansalaiset kuulemman nauravat.

9 comments:

 1. Voi, tahan sarjaan sopisi oikein hyvin kuva minusta eilen pyorani kanssa kun roudasin joulukuusta kotiin! Ei puhettakaan etta olisin voinut ajaa kun kuusi torotti pyoran tangossa kiinni olevassa korissa...

  ReplyDelete
 2. Muikeita hymyjä täällä.

  Mulla ei ole edes pyörää, mutta sitten kun on, niin kypärää en minäkään suostu päähäni laittamaan. Ei siksi että muut nauraisivat, vaan siksi että ne päässä näyttää idiottilta. Vaikka enemmän idiootti on kai se joka ei laita...

  ReplyDelete
 3. Kypärä päähän! Kypärä päässä näyttää idiootilta, mutta sitten ON idiootti, kun saa kallovamman. Onko siellä pyörissä lastenistuimia?

  ReplyDelete
 4. Vau! Ei voi kuin ihailla. Mitenköhän kypärän käytöstä saisi annettua tehokkaamman kuvan? Ehkä kypärän päällä voisi säilyttää / kuljettaa jotain?

  ReplyDelete
 5. Mää olen kannattanut kypäriä aina siitä saakka kun entisen poikakaverin isä törmäsi vastaantulevaan pyöräilijään kaupunkimatkalla, lensi pyöränsä selästä, löi päänsä kaiteeseen ja on siitä lähtien ollut täysin toisten hoidettavana oleva invalidi. Ei tunnista enää edes vaimoansa.

  ReplyDelete
 6. Paevi, eik pistellyt?

  Liivia, älä hanki pyörää!

  Matroskin, on lastenistuimia, meillä ihan vastaava kuin Suomessakin. Mutta paikalliset kuljettavat niitä ainokaisiaan kuin olisi 20 varalasta hajonneen tilalle. Yleistä on mm. laittaa 2v. miestenpyörän vaakasuoralle tangolle keikkumaan. Hurjannäköistä menoa.

  Ipi, ei kun miettimään ja laitat bisneksen pystyyn!

  Merja, surullinen tarina. Ja valitettavan usein tapahtunut.

  ReplyDelete
 7. oltiin viikonloppuna indonesiassa ja parhaimmillaan nahtiin aiti kypara paassa ajamassa mopoa ja NELJA lasta kyydissa ilman kyparaa! pieninta, vauvaa piteli yksi lapsi sylissaan. me istuimme lasten kanssa turvavyot paalla taksissa ja sokea lapsi kerjasi ikkunan takana liikennevaloissa.
  voit kuvitella mista meilla on keskusteltu taalla tama alkuviikko.

  ReplyDelete
 8. Ei pistellyt kun oli hanskat kadesssa ja paksu takki paalla :-) mutta kotona kuusta koristellessa pisteli sitakin enemman! kadet ja ranteet taynna pienia punaisia paukamia

  ReplyDelete
 9. Minä olen nähnyt, kun kiinalainen pyöräilijä oksentaa pyörän selästä pysähtymättä... Taito sekin!

  ReplyDelete