Wednesday, December 3, 2008

Lisää kuivuvia esineitä

Ohikulkija ei ainoastaan pääse hypistelemään asukkaiden alusvaatteita, vaan näkee heidän kenkänsäkin. Nimittäin nyt on selkiytynyt kiinantossujen kaksi parasta ominaisuutta edullisuutensa lisäksi. Niiden mustassa kankaassa ei likaisuus niin näy, haisee vain. Sitten kun päätetään ne pestä, kuivuvat ne kepeytensä ansiosta nopeasti. Ja niitähän pestään ja asetetaan ikkunalaudoille kuivumaan.


Näiden kuvien kengät bongasin yhtä ainoaa korttelia kiertäessäni!


Vaan olenpa hankkinut itsellekin paikalliset tohvelit! Taitavat olla vallan käsityötä ja maksoivat 1,5 euroa. Nitisevät kotoisasti, ovat hieman vielä uutuuttaan liukkaat ja liian kovat, mutta postilaatikolle näillä hilpaistessa tunnen oloni kovin kiinalaiseksi. Vaikken ihan oikeasti ole ketään muuta vastaavissa nähnyt, niitä kiinantossuja kun käyttävät!

12 comments:

 1. Sun tossut on kyllä hienoimmat näistä!

  ReplyDelete
 2. Kiinnostava blogi. Mites siellä Kiinassa nuo ympäristöasiat näkyvät arjessa?

  ReplyDelete
 3. Joo, kyllä sinun tossusi ovat kauneimmat! Minäkin voisin ottaa tuollaiset.

  ReplyDelete
 4. Ilona, Piparminttu ja Merja, kiitos vain.

  Annie I. Ympäristasiat on aihe josta voisi perustaa oman blogin... Ensialkuun voisin luonollisesti harkita vaikka yhtä postausta. Lupaan kuitenkin vain harkita, sillä siitä postauksesta voi tulla kovin surullinen. Lisäksi täällä oikeasti isoveli valvoo mitä netissä tapahtuu, rangasituksena voivat sulkea yhteyden, kuulin juuri eilen.

  ReplyDelete
 5. Samoja havaintoja näköjään tehdään :) Minäkin olen kiinnittänyt tuohon tossuasiaan huomiota, on tullut näpsättyä kuva kuivuvista kiinantossuista ja pikkupyykeistä, mistä aiemmin postasit. Itse muuten haluaisin omat kiinantossut, mutta ei löydy kokoja. Plääh :(

  ReplyDelete
 6. Lystikkäältä näyttää! Kohta varmaan omatkin tossusi taipuvat mukaviksi :)

  ReplyDelete
 7. olen yllattynyt, etta tossuja pestaan. jotenkin olin kuvitellut etta ne heitetaan makeen ja ostetaan uudet tilalle.

  ReplyDelete
 8. Helposti kuvittelen sinut nuo jalassa.
  Hyvä kuvasarja taasen. Kiinantossut ovat minusta söpöjä, eivät vaan sovi jalalleni yhtään.

  ReplyDelete
 9. Olen seurannut blogisasi jo jonkun aikaa, kauniita kuvia ja kirjoituksia!
  OIen omistanut muutamat tuollaiset olkiset tossut ja ne ovat maailman mukavimmat mielestäni jalassa kunhan ovat muotoutuneet omaan jalkaan. Kuin balettitossut! Vaitettavan lyhytikäiset tosin.

  ReplyDelete
 10. Hauskoja yleistyksia. Meillakin nakyy pikkareita ja muita kuivumassa muttei sitten osalta nay kuin silmat vaatteet paalla.

  Taytyykin etsia maahantuojia, tuollaiset tossut kelpaisi taallakin.

  ReplyDelete