Sunday, July 8, 2012

Juhlahumua

Kesä on perheessä syntymäpäivien aikaa. Hiljattain oli 14-vuotisjuhlien vuoro, jonka kutsuvieraat koostuivat lähinnä julkkiksista, joten punaisen maton levittäminen oli paikallaan. Onnittelemaan saapuivat mm. kokonainen One Direction, Shirley Temple, Kaarle Kustaa ja Silvia, Indiana Jones, Jenni Haukio ja paparazzikammoinen Julkkis.
Muusikoista ilmaantuivat Jukka Poika, Robin sekä haudastaan noussut Jimi Hendrix. Ja monia muita kuuluisia henkilöitä, sarjakuvahahmoja ja tärkeyksiä. Oli meillä sentään hienoa! Tässä perheessä kannattaa täyttää vuosia.

4 comments:

 1. Kannattaa tosiaan! Voi että, niin kivaa!
  Mä olen maailman huonoin juhlien järkkääjä, kun olen itse niin juhlakammoinenkin. Muutavat hyvät huolella suunnitellut juhlat on kyllä ollut, mutta sitten niitä yhdellä kädellä heilautetettuja myös.

  Yhtä kivoja juhlia teille lisää vaan!

  ReplyDelete
 2. Kivalta kuulostaa. Meilläkin on kesällä juhlasuma. Kuopus aloittaa 1.6 ja kakkonen lopettaa 6.7, sillä välillä on ne kaksi muuta. Että juhlia saa suunnitella ja kakkua vääntää helteellä ihan kiitettävästi. Mutta sittehän ne on taas vuodeksi juhlittu.

  ReplyDelete
 3. Teilläpäs on ollut hauskat juhlat! Teemajuhlat ovat niin kivoja, ihmiset ovat jotenkin ihan eri tuulellakin, kun ovat jo etukäteen valmistautuneet, pukeutuneet ja virittäytyneet tunnelmaan. :)

  ReplyDelete
 4. Kiva kuulla taas teistä! Terkut Ranskasta!

  ReplyDelete