Saturday, April 9, 2011

Kunnon suomalaisiaTänään olemme:

-puhuneet kirjakieltä äidinkielemme kunniaksi ja Mikaelin muistolle (iha helkuti vaikeeta mun mielestä muistaa ku koko aja lipsataa puhekieleks)

-nostaneet siniristilipun pöydälle ilmanpudistimien hulmuteltavaksi (kaunis!)

-käyneet hoitamassa ylpeydellä 26.kerroksessa kansalaisvelvollisuutemme tahi nauttimassa kansalaisoikeudestamme (ihan kuinka vain)

-nauttineet edellisien kunniaksi 80. kerroksessa lasit Möetia (erittäin herkullista, sumuinen kaupunkinäkymä tosin)

Näin täällä, entä siellä, armaat suomalaiset?

15 comments:

 1. Täällä aurinko paistaa ja kanasalaisvelvollisuus/oikeus täytetään ensi viikonloppuna. Lippu ei liehu meidän salossa tällä kertaa, kun sinne salon juurelle ei edelleenkään pääse eteen kasatun lumipenkan yli. :)

  ReplyDelete
 2. Tänään oli viimeinen museologian luento, jossa esittelimme tallennusprojektejamme toisillemme. Sää on aurinkoinen,keväinen. Taidan silti nukkua päikkäreillä univelkoja pois ja katsella jotain leffaa. :) Rento lauantai.

  ReplyDelete
 3. Morso ja Hietzu, te ihanat viestinjättäjät! Mutta eikö lumipenkka esteenä ole hieman tekosyy??? Suomalaisuus kunniaan ja sinne vaan rämpimään. Piklkihaalarit korviin saakka kiinni niin saat voittajaolon! Hehe, täällä ei ole satanut sitten, ööö, tammikuun. Helppoa viisastella. Ja luento lauantaina? Minäkin nukkuisin päiväunet, jo luentosalissa. Luennot olivat yhtä tuskaa, riippumatta luennoitsijasta. Tenttiin lukemisesta nyt puhumattakaan. Oli vaikeat ajat tällaiselle käytännön ihmiselle. Onnea ja oppimisintoa sinulle!

  ReplyDelete
 4. Tänään olen oppinut paljon voimauttavasta valokuvauksesta. Istuin kuusi tuntia Tampere-talossa Voimauttavan valokuvan jatko-opiskelijoiden päättötyöseminaarissa. Näyttelyllä ja seminaarilla on ihana nimi "Lempeä katse"

  ReplyDelete
 5. Ei oo puhuttu kirjakieltä, lähinnä puhkuttu ja puhistu - siivouspäivä nääs.

  Iltapäivästä tokennuuttiin sentään järvenrantaan jätskille. Loistava terassisää!

  Illansuussa käveltiin vielä pari kierrosta lähipuistossa. Puut ja pensaat kukki, laskeva aurinko värjäsi vuorenseinämät vaaleanpunaisiksi, kyllä kelpasi katsella.

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 6. Täällä ei ole vielä äänestetty, kun olen itse vaalipäivänä paikan päällä - ensimmäistä kertaa vuosiin! Pojalla on yökyläilijäkaveri ja söimme aidon amerikkalaisen illallisen (ei siis mitään suomalaista, hups) - hampurilaisia ja itsetehtyä pirtelöä. Huomenna pakkausta ja ylihuomenna kevätlomalle kohti kevään kirpeää Helsinkiä.
  Halaus sinne!

  ReplyDelete
 7. Öööö, äänestämään oli liian pitkä matka enkä edes tunne suomen politiikkaa enää.. salkoa meillä ei ole eikä muuten suomen lippuakaan. Vaan ei tasapuolisuuden nimissä tunisiankaan lippua.

  Van ähänkö makee ja aiheeseen sopiva kuva tuo ensimmäinen!!!

  ReplyDelete
 8. upea tuo ikkunakuva!
  Sisislia kuittaa; olen àànestànyt ensimmàistà kertaa reiluun vuosikymmeneen - kirjoitinkin siità ummet ja lammet blogissani :)

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. nuo kaksi edellistà peruutettua kommenttia olivat minun, anteeksi! ensin ilmaantui vain teksti "503 Errore occurred" ja sitten yhtàkkià paukahti samat hòpinàt kolme kertaa peràjàlkeen

  ReplyDelete
 12. Tänään olen juhlinut loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa 7237 muun ihmisen kanssa siniristilippujen liehuessa Suomen kaksoisvoittoa muodostelmaluistelun MM-kisoissa. Hieno päivä!

  ReplyDelete
 13. Nuo museologian kurssit ovat yhteistyössä avoimen yliopiston kanssa, joten niille osallistuu sellaisiakin ihmisiä jotka ovat töissä,joten luentoajat ovat hieman hassuja.

  ReplyDelete
 14. Mekin äänestettiin lauantaina, tosin ihan katutasossa.

  ReplyDelete
 15. Kristiina, tsekkasin äänestyslipukkeen mukana tulleesta Euroopan ulkopuolisten äänestyspaikkojen listasta, että Pekingin suurlähetystä taitaa olle korkeimmalla koko maailmassa! Että onpa asiat täällä ihmeen hienosti.

  ReplyDelete