Friday, December 4, 2009

Menikö luottamus?


Tinkimättömänä taidekäsityöläisenä teen valokuvieni kehystystämisen itse. Leikkaan, liimaan, maalaan, naulaan. Teen kaiken itse, koska löydän muiden tekemisistä aina valittamista, etenkin tässä maassa. Sen lisäksi, että tekeminen itsessään tuottaa minulle suurta mielihyvää olen ajatellut selviäväni täten prosessista vähemmällä mielipahalla.


Muutama päivä sitten luovutin asiakkaalle jälleen yhden tilatun taulun. Tänään asiakas otti yhteyttä, että seinälle ripustettuna kuva näyttäisi olevan vinossa! Oli oikein tarkistanut mitalla ja tuloksena oli useamman millin heitto. Myöhemmin iltapäivällä myös toinen taulujaan noutamaan tullut huomautti samasta asiasta.

Että pistää vihaksi moinen hutilointi. Mistä tiedän, etteivät kaikki tällä viikolla toimitetut olleet vinossa? Jospa silmäni ovat kieroutuneet, keskittymiskykyni lopullisesti herpaantunut tai mikä pahinta, olenkin muuttunut paikalliseksi hälläväliätehdastyöläiseksi?! Elä ja työskentele tässä nyt sitten kun ei voi itseensäkään enää luottaa! Hyh ja huh. Onneksi tuli viikonloppu.

5 comments:

 1. Voi miten harmittavaa. Vaan miten ihanat värit tauluissa. Mikä signeeraus niisä on alakulmassa?

  ReplyDelete
 2. Ihanat ovat varit, samaa sanon.

  Josko oli vain hetkellinen hairio kyseessa? Veikkaisin nain.Onneksi on se viikonloppu.

  ReplyDelete
 3. Voih, tommonen ottaa pattiin! Erityisesti se, kun ei voi syyttää muita kuin itteään, heh, heh.

  Varmasti kyseessä vaan hetkellinen hajataitto.

  Mukavaa viikonloppua,

  Lempi Sveitsin maalta

  ReplyDelete
 4. Kismittäähän nuo tuommoiset. Mutta onneksi ne on korjattavissa. Itse olen myös joskus ollut vastaavassa tilanteessa, ja voi että se ottaa luonnon päälle. Kättesi jälki on niin millintarkkaa, että tuollainen tuskin kovin usein kohdallesi sattuu. Melkein voisin uskoutua suorittamaasi kirurgiseen leikkaukseenkin. ;D

  ReplyDelete
 5. Nauratti tämä juttu ja ihana tuon MiaO:n lohdutus!

  ReplyDelete