Thursday, May 14, 2009

Cityssä


Olin kaupungilla, kuvasin pölyä. Olisi sitä täällä kotinurkillakin voinut kuvata, on täällä haituvia yllin kyllin. Miksi lie piti matkustaa 17 kilometriä? Käydäkseni kaupungilla, koska se on itsessään hauskaa. Ja kyllä keskustan pölyissä on enemmän hohtoa kuin esikaupungin. Varmasti.

8 comments:

 1. Ankealta näyttää! Onko Kiinassa mitään paikkaa, joka olisi siisti ja puhdas? Ainakin ottamissasi kuvissa on kamalasti likaa ja nuhjaantuneita pintoja.

  ReplyDelete
 2. Toihan on hattaraa.
  Joku mennyt aitaa päin hattara kädessä.

  ReplyDelete
 3. Teppo, musta noi meidän kotikuvat (muutama postaus sitten) ovat ihan kauniita ja siistejä. Se on tietty makuasia... Ja nuhjaantuneet pinnat ovat myös mielestäni kauniita. Kauneus on katsojan silmissä.

  Violet, niin onkin! Meidän peheessä hattaraa kutsutaan villajäätelöksi.

  ReplyDelete
 4. Teppo, vielä lisäys, kuvauskohteisiin vaikuttanee myös mieltymykseni rappioromantiikkaan. Minun valokuva-albumiani katsellessa ei Porvoossakaan näyta yhtä ainutta ehjää maalipintaa olevan. No, se on tietysti totta meidän talojen kohdalla! Mutta jos valitisi kuvauskohteeksi Hornhattulan tai mikäniidenuusien alueidennimetolikaan saattaisi välittyä toisenlainen Porvoo. Ihan sama Pekingissä, jonka Espoossa asumme, mutta kuka nyt sitä jaksaa kuvata - ehkä syntyperäinen paikallinen.

  ReplyDelete
 5. Kauneus on katsojan silmässä -ja pöly nenässä - miksiköhän ulkomailla kaikki kulahtanut on niin kaunista? Täytyy olla TARPEEKSI kulahtanutta että se saa esteettisen hohdon. Kotona joutuu aina laittamaan paikat kuntoon ennenkuin suttuinen muuttuu riittävän kulahtaneeksi miellyttääkseen silmää.

  ReplyDelete
 6. Ei meillä kotona pöly näytä noin hienolta kun tuo kiinalainen. Kun pääsisikin ihastelemaan sitä paikan päälle... :)

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete