Friday, May 11, 2012

Kuinka sattuikaan

että juuri kun aloin päästä vauhtiin Japani-hehkutuksessani, niin paikalliset korjailivat palomuuriaan. Niinpä en ole päässyt blogeihin sitten tiistain laisinkaan, enkä muihinkaan "turhiin" sosiaalisiin medioihin. Mutta nyt näyttää hetkellisesti toimivan. Pian pian naputtelemaan lisää ylistyssanoja.
Ja kuinka sattuikaan, että kaikki matkamme ravintolat olivat Tokion, kulmakunnan tai ainakin korttelin parhaita! Myös majapaikkamme olivat maailman puhtaimpia ja harmonisesti aavistuksen rustiikkisia. Jokaisessa kaupassa, puutarhassa ja kaikilla kujilla oli viehättävä tunnelma. Vai olikohan minulla vain hurjan positiiviset lasit nenälläni? Ei jokainen talo suinkaan kaunis ollut, mutta sopivat kummasti paikkaansa. Niin, sopivatpa hyvinkin, olivat näet monet aika pieniä...

10 comments:

 1. Nämä sinun Japani-postauksesi olivat menossa minulta ohi, mutta onneksi löysin. Ihania kuvia ja mahtavaa hehkutusta.

  Jatkuva hämmästyksen aihe on se, miten kansat ja kulttuurit eroavat tosistaan niin paljon. Ja pelkästään positiivisella mielllä hämmästelen.

  ReplyDelete
 2. Kivat värit näissä kuvissa. En tiedä, minkä värisiä kuvittelin Japani-kuvien olevan, mutta kuvasi ovat olleet silti jotain aivan muuta. :)

  ReplyDelete
 3. Hyvä että linjat palasivat ja päästään vielä nauttimaan fiiliksistä!

  ReplyDelete
 4. Mikä lauantaiaamun ilo löytää täältä Japani-matkapläjäys. Nyt on haettava kyllä lisää kahvia!

  Mun mies ei lopeta hehkutusta Japanin ruokakokemuksistaan. Eikä hän ole sellainen joka yleensä ruokia muistelisi, joten uskon sinunkin sanasi.

  ReplyDelete
 5. Ihanat postauksesi odottivat saapuessamme Kreetalta kotiin, Onpa teillä ja varsinkin Sinulla ollut suurenmoinen matka. Kauan odotit vihhdoin pääsit unelmiesi maahan. Mekin saamme pieniä palasia täältä blokistasi ihastella.

  ReplyDelete
 6. Voi miten ihana on ollut katsoa näitä kaikkia Japani-postauksia. Minulla on ikuinen haave, että pääsisi joskus tuonne. Tämä ei yhtään helpota sitä kaipuuta.

  ReplyDelete
 7. Japani on hassu, mutta niin paras!

  Käsittämätöntä oli se, että vettä satoi ja kaikilla ihmisillä oli sateenvarjot! Kukaan ei silti aiheuttanut minkäänlaisia ongelmia. Ei tarvinnut varoa, että saako sateenvarjosta silmään niinkuin suomessa usein. Itse kyllä taisin aiheuttaa hiaman ongelmia ;)

  Ihan paras maa matkailla!

  Sekin oli ihmeellistä, ihmisten taito nukkua seisaalleen täpötäysissä junissa ilman yhtään horjahdusta tai muuten nojailua muihin kanssa matkustajiin.
  Heillä on kyllä todella pitkät työpäivät/työmatkat, joten ei kai tuo nyt sitten ihme ole.

  Irma

  ReplyDelete
 8. Voi mikä muuri on terveisten esteenä. Odotellaan aikaa parempaa.

  ReplyDelete
 9. Pitkään on jo kaivannut kuulumisia! Ihanaa juhannusta kuitenkin täältä koivujen katveesta.

  ReplyDelete