Sunday, July 26, 2009

Kesän mainiot kekkeritEilen (ja vielä aikaisin tänään) oli kesäjuhlat. Ystäväpiirillä järjestimme ne vallan vain aikuisille, kesän ja ystävyyden kunniaksi, päästäksemme itsekin kunnon pirskeisiin. Hieman hääjuhlatyyliä, mutta ilman kankeita mummeleita tai pakollisia kumminkaimoja. Juhlapaikka huokui palokunnantalon henkeä ja historiaa jokaisessa nurkassaan, lisäksi sisustimme kaislarannan aurinkotuoleineen sekä mustikkamättäät rauhoittumisen hetkiä ajatellen.Vaikken minä ainakaan pahemmin rauhoittumaa haikaillut, sillä Jerry B. piti huolen menojalan rankasta vipattamisesta. Huh, tulipa tanssittua ja naurettua.

Olipa mukavat kekkerit. Onneksi kesä riittää juhlien syyksi!

5 comments:

 1. Kuulostaapa ihastuttavalta juhlalta!
  Viehko tuo alin kuva, minä tykkään.

  ReplyDelete
 2. vau...kuulostaapa ja näyttääpä ihanan hauskalta.
  Olen itsekin juhlienjärjestäjätyyppiä.Pidän ystävien kutsumisesta ja ruuanlaitosta isolle porukalle.
  Ja pienemmällekin.Aina löytyy jokin syy leipoa suklaakakku ja keittää hyvät kahvit!

  ReplyDelete
 3. Satu, alimman kuvan ottaminen oli jännä kokemus, ikäänkuin kamera olisi itsekseen kuvannut. Laitoin sen vain lattialle, kallistin hieman ja laukaisin (monta kertaa). Lopuksi katsoin mitä syntyi. Kuvastaa oikein hyvin tunnelmaa juhlista, kuumaa oli!

  Aurinko ja kuu, täytyy myöntää, että vaikka suorastaan rakastan juhlien järjestämistä, niin turvaudun muiden valmistamiin leipomuksiin ja mies on hyvä kokki.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. se on aivan varma hyvien juhlien merkki jos naisella on kukka hiuksissa

  ReplyDelete