Sunday, October 30, 2011
Tukeuduimme tänä unisen sumuisena sunnuntaina uuden lähiravintolan ammattitaitoon. Yksinkertaista, herkullista ja terveellistä: vihreänä pöydässä brokkolia, pinaattia sekä papuja, proteiinina sitruunakanaa sekä paria muuta kiekuvaa erilaisissa chilipähkinähöysteissä. Ja sunnuntain kunniaksi oikein paistettua riisiä.Kaikkien tultua kylläisiksi suljin toimituslaatikot ja tulevalla viikolla niistä saa kuopus monet hyvät lounaseväät kouluun.

Kiinalla on siis hyviäkin puolia, kuten keittotaito ja ravintolaruokien edullisuus. Tuo kaikki, josta kuvan ulkopuolelle jäi 1/3 rasioista, maksoi 18 euroa.

5 comments:

 1. Nams, makoisan näköistä! Onko siellä jo talvisen viileä sää?
  Halauksia!

  ReplyDelete
 2. Oi ei saa laittaa näin hyviä ruokakuvia! Tuli ihan kaamea nälkä, eikä ole kaapissa mitään kaalia ja paprikaa kummempaa ja niin surkea ilma ettei ruokakauppaan huvittaisi lampustaa millään.

  Onkin kauan, liian kauan, siitä kun olen viimeksi kiinalaista syönyt. Ainakin pari vuotta.

  ReplyDelete
 3. Kätevää, kun voi hakea muutakin kuin pizzaa.
  Tein eilen pitkästä aikaa kanaa coq au vin -ohjeella sekä vihannesriisiä. Hyvää oli, mutta aikaa siihen meni varsinkin, kun kattauskin oli juhlava.

  Kouluruokailu on loistojuttu. Aina ei ole ollut niin hyvin.

  ReplyDelete
 4. Minäkin pidän kiinalaisesta ruoasta. Yhdessä lounaspaikassa käyn välillä ostosten ohella ahtamassa erilaisia makuja. Pitäis varmaan opetella tekemään itse. Yksi ohje minulla on, mutta muutama muukaan ei ole pahitteeksi. Oletkohan mahtanut reseptejä täällä laitella?

  ReplyDelete
 5. Nam nam - nälkä yltyy:)

  ReplyDelete