Wednesday, October 26, 2011

Pyörällä päästä
Halot sentään tuli sahatuksi oikeaan mittaansa, mutta ukot karkasivat ennen kuin ennätin maksaa... Muutama minikurpitsa keikkuu muistuttamassa tulevan viikonlopun oranssista juhlahumusta. Talvi lienee alkanut, sillä kiulu vuotaa kuivuuttaan. Odottamani opastettu kävely muslimikortteleihin paruttiin. En oikein saa otetta tästä viikosta. Sekavaa. Onko tällaista yleimaailmallisestikin ilmassa?

6 comments:

 1. Tutun tuntuisia ajatuksia. Juuri nyt täällä moni asia onnistuvan, joten saanen lähettää seesteisiä terveisiä.

  ReplyDelete
 2. Marjatta, oi kiitos! Ja toivottavasti uusi matkasuunnitelmanne toteutuu - mikäli siis ymmärsin aikaisemman kommettisi sisällön oikein.

  ReplyDelete
 3. Yleismaailmallista sekavuutta ilmassa ainakin myös täällä. Tehdäkö sitä vai tuota, pyjama unohtuu päälle vahingossa koko päiväksi ja kaiken sekavuuden päälle huomaan yhtäkkiä ostaneeeni kolme uutta mattoa. Outo viikko, outo kuukausi, ehkä marraskuu tuo tullessaan jotain selkeyttä.
  Suukkoja!

  ReplyDelete
 4. Sekavuutta täälläkin. Viikonlopun lasten juhlat lähestyvät ja ah, kaikki suloisesti sekaisin. Sitten kun sotkee mukaan järjestävien tahojen kulttuurit( irlantilainen, kiwi -ei tietoa miten tuon suomentaisi ja suomalainen) niin soppa oli varsin sekava. Tarvittiin vähän suomalaista pedanttisuutta niin nyt yksi asia järjestyksessä tässä kuussa-mitään muuta ei olekaan.Varsin sekava kuukausi mutta onneksi kohta ohi..

  ReplyDelete
 5. On. Ehkä se on tämä syksyn harmaus? Olen jossain välitilassa, en saa mistään kiinni. Pitäisi rauhoittua ja antaa aikaa itselle. Sytyttää kynttilät ja suitsukkeet ja kuunnella vain kissan kehräystä. Tänään menen ensimmäistä kertaa elämässäni kaupunginorkesterin konserttiin, ehkä se antaa alkusysäyksen!

  ReplyDelete
 6. Kiulu vuotaa kuivuuttaan....siinä on jotakin aivan himputin suomalaista ja sen lisäksi koko saunakulttuuri samaan pakettiin ja mitä vielä pantaisiin.
  Mielleyhtymiä, mielleyhtymiä.

  ReplyDelete