Saturday, February 19, 2011

Lauantaina


Tarjoutui tilaisuus lähteä liikenteeseen kolmisin, me vanhemmat ja esikoinen. Päädyimme Houhai-järven rantaan. Päivän kuva-arvoitus: tekemään mitä?


Aivan oikein, puikkelehtimaan lauantaikävelijöiden lomaan kolmipaikkaisella tandemilla. Hauskaa kuin mikä! Satulatkin oli säädetty niin matalalle, että vajaan tunnin pyöräilyn tunnemme taatusti edelleen huomenna reisilihaksissamme.Reitin varrelle osui avantouintipaikka. Ja jälleen kerran vahvistui käsityksemme kiinalaisesta välittömyydestä. Siinä ne ukkelit vaihtoivat vaatteensa ja vertailivat vatsojaan keskellä katua, muun kansan ulkoillessa vieressä.


Ja toisaalla taas oli päiväunien aika.

Rentoa viikonlopun jatkoa teille lukijani missä ikinä olettekaan! Ei saa stressata turhasta.

4 comments:

 1. Miten sitä jääkin katselemaan mustavalkoisia kuvia ikään kuin tarkemmin kuin värillisiä vai kuvittelenko vain?

  Mukavaa sunnuntaita keväiseen Kiinaan, täällä hytisemme 25 asteen pakkasessa :)

  ReplyDelete
 2. Kolmannen kuvan mies on ilmiselvä Picasso.

  Ei mikään suomalainen juttu siis tuo avantouintikaan. Kiinalaisilla ja suomipojilla taitaa ollakin aika paljon yhteistä. Ei täälläkään kesäisin kaupungilla paljon repsottavista paljaista mahoista välitetä:)

  ReplyDelete
 3. Ihana tridem(?)-retki! Ja leppoisia valokuvia.
  Suukkoja

  ReplyDelete
 4. Aivan ihanaa tuo välittömyys. Suomalaiset osaavat elää seinien sisällä vapaasti, ulkona ollaan sitten ulkona ja pitää käyttäytyä. Olisi hienoa osata pitää ulkotilaa omana 'olohuoneenaan' ja nauttia elämästä rennosti ja rauhassa 'muiden katseiden alla'.

  ReplyDelete